Tämä kohde nappasi voiton ensimmäisessä Unelma-asunto Espanjassa -jaksossa – katso esittely!

Katso videolta jakson voittajakohde!

Marko ja Tanja ylittivät budjettinsa etsiessään unelma-asuntoa Espanjan Aurinkorannikolta.

Uutuussarjassa Unelma-asunto Espanjassa etelännälkäiset suomalaiset lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Espanjan Aurinkorannikolta. Tehtävässä heitä auttavat kiinteistönvälittäjät Kirsi Oras ja Markus Aho.

Jokaisessa jaksossa ostajat rajaavat etsimälleen asunnolle budjetin ja esittävät välittäjille toiveita, joiden haluaisivat unelma-asunnossaan toteutuvan. Kumpikin välittäjä etsii ostajille kaksi kohdetta esiteltäväksi. 

Lopuksi ostajat pisteyttävät kohteen ja heillä on edessään viimeinen valinta, jolloin selvää mikä nähdyistä kohteista on heidän unelma-asuntonsa sekä kumpi välittäjistä kruunataan jakson voittajaksi.

Ohjelman avausjaksossa rovaniemeläiset elämäntapayrittäjät Marko ja Tanja saapuivat etsimään unelmiensa loma-asuntoa. Loma-asunnolle oli olemassa tiukat kriteerit.  

Asunnossa tuli olla uima-allas, näkymät merelle, sijainti kohtuullisen lähellä lentokenttää ja sen tuli olla helposti vuokrattavissa. Budjettia kohteelle oli varattu 300 000 euroa. Lopulta jaksossa voiton nappasi Markuksen esittelemä kohde, jonka pyyntihinta oli 439 000 euroa ja sai parilta neljä tähteä.

– Toki kaikki ymmärtää, että se on viiden tähden asunto. Meidän kohdalla niin railakas budjetin ylitys vei yhden tähden, Marko kuvaili jaksossa. 

Miltä kohde näytti? Katso ylhäällä olevalta videolta!

Unelma-asunto Espanjassa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja