Tältä näyttää epäonnen riivaamilla Himos Winterfesteillä – Sannin keikka peruttiin

Tältä Himoksen festivaaleilla näyttää 0:40
Tältä Himoksen festivaaleilla näyttää

Jämsässä parhaillaan käynnissä olevan Himos Winterfestin järjestelyt ovat pettäneet, kertoo Iltalehti. MTV Uutisten saaman videon perusteella väkeä on liejuisella kentällä niukasti. Lisäksi yksi pääesiintyjistä on perunut keikkansa.

Iltalehden mukaan Jämsässä Keski-Suomessa järjestettävän Himos Winterfestin epäonni alkoi siitä, kun festivaaliportit saatiin avatuksi myöhässä.

Sen lisäksi yleisöllekin myynnissä olleella VIP-alueella ei ole ollut valaistusta ja vessajonot venyivät yli puolituntisiksi. Lisäksi tapahtumaan etsittiin vapaaehtoisia vielä ensimmäisen festivaalipäivän aamuna.

Eräs Iltalehden haastattelema festivaalivieras kuvasi lehdelle tapahtumaa ”ylimarkkinoiduksi farssiksi”. Hän oli maksanut itse 179 euroa vippilipuista ja kertoo nauttineensa siitä ”pilkkopimeässä”.

Sannin keikka peruttiin

Festivaalin vastoinkäymiset huipentuivat siihen, kun ohjelmatoimisto Fullsteam Agency kertoi peruvansa Sannin tälle illalle suunnitellun keikan.

Fullsteam Agencyn mukaan tapahtuman järjestäjä ei pystynyt noudattamaan esiintymissopimuksen ehtoja niin, että keikka pystyttäisiin toteuttamaan.

Himos Winterfestin itse kertoi keikan syyksi sen, että tapahtumanjärjestäjä ei ole saanut "puuttuvia ennakkomaksuja".

– Tämä johtuu pääosin Winterfestille päin olevien saatavien takaisin maksusta, sekä ovilipunmyynnin, sekä anniskelutulojen tilitymisestä vasta tapahtuman jälkeen, festivaali selvittää.

Päivityksen kommentoijat moittivat festivaalia syiden vierittämisestä toisten niskoille.

Osa festivaalivieraista vaati rahojaan takaisin.

Video näyttää: Kuraista ja hämärää

MTV Uutisten festivaaleilta saaman videon perusteella tapahtumassa ei ole iltapäivällä sen enempää vessajonoja kuin ihmisiäkään.

Väkeä soljuu kuraisella ja hämärällä juhlakentällä harvakseltaan, ja tunnelma vaikuttaa lattealta.

Aivan lavan edessä on kourallinen väkeä.

Tapahtuma loppuu ohjelman mukaan ensi yönä noin kello yhdeltä. Viimeisenä esiintyjänä on Isac Elliot.

 

Lue myös:

    Uusimmat