Tältä näyttää Bradley Cooperin tähdittämän Maestro-elokuvan traileri!

Näyttelijä Bradley Cooper tekee kapellimestarilegenda Leonard Bernsteinin roolin elokuvassa Maestro. 

Netflix on julkaissut ensimmäisen trailerin elokuvasta Maestro. Teos on näyttelijä Bradley Cooperin toinen ohjaustyö, mutta hän näyttelee myös elokuvan pääosaa, kapellimestarilegenda Leonard Bernsteinia

Voit katsoa trailerin alta. 

Elokuva seuraa Bernsteinin elämää ja hänen 25 vuotta kestänyttä avioliittoaan Felicia Montealegren (roolissa Carey Mulligan) kanssa. 

Cooper myös tuottaa elokuvan yhdessä Steven Spielbergin ja Martin Scorsesen  kanssa. 

Maestro saa ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla syyskuussa 2023. Teattereihin se saapuu marraskuussa ja Netflixin suoratoistopalveluun 20. joulukuuta. 

– Kuka hitto teki tietoisen päätöksen sanoakseen ”voi kyllä, laitamme ei-juutalaisen miehen nenäproteesissaan näyttelemään juutalaista henkilöä, loistava idea, ehdottomasti ei millään tavalla antisemitistinen tai vahingollinen stereotypia, käyttäjä kirjoittaa englanniksi X-palvelussa (ent. Twitter).

Cooper ohjasi myös hittielokuvan nimeltään A Star Is Born, joka oli ehdolla parhaan elokuvan Oscar-palkinnon saajaksi vuonna 2019. Elokuva voitti parhaan alkuperäiskappaleen palkinnon kappaleella Shallow, jonka elokuvassa esittää Cooperin ohella toisen pääosan näyttelijä Lady Gaga.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat