Tallipäällikkö torui - Vettel myönsi tuhmuuden

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner torui Sebastian Vetteliä Intian GP:n jälkeen tiimiradiossa siitä, että saksalaiskuljettaja tykitti kisan nopeimman kierrosajan päätöskierroksella.

Vettel metsästi uransa ensimmäistä Grand Slamia, eli paalupaikkaa, voittoa, nopeinta kierrosta ja johtopaikkaa kilpailun jokaisen kierroksen ajan.

- Toivoin, ettet olisi tehnyt nopeinta kierrosaikaa päätöskierroksella, Horner sanoi Vettelille.

Kisan jälkeen Vettel naureskeli asialle saatuaan nyt jo toista kertaa peräkkäin torut nopeimman kierrosajan tekemisestä päätöskierroksella.

- Ehkä asia täytyy kirjata seuraavaan sopimukseen. Olen ollut tuhma siinä mielessä, Vettel naureskeli.

Vettel vakuuttaa, ettei nopeimman kierrosajan tekemiseen liittynyt liian suurta riskiä.

- En varsinaisesti tykittänyt nopeinta kierrosta varten lopussa. Insinöörini sanoi radiossa useaan kertaan: sinulla on nopein kierros, hidasta vauhtia ja pidä ero ennallaan. Minulla oli vain mukava tunne autosta ja pystyin parantamaan ilman, että puristin liian kovaa.

- Puristin tietysti, jotta varmistin jatkavani eron kasvattamista Jensoniin, koska ikinä ei tiedä, mitä on odotettavissa, vaikka matkaa olisi vain pari kierrosta jäljellä. Se on nähty tällä kaudella, että tilanne voi muuttua nopeasti. Minä vain nautiskelin. Oli mukavaa ottaa nopein kierros, mutta ykköstavoite oli tietysti ajaa vain auto maaliin, kun viisi kierrosta ennen maalia oli kelpo johto, Vettel taustoitti.

Katso Intian GP:n viimeinen kierros Katsomo.fi:stä:

Lue myös:

    Uusimmat