Tällaista on rikkaiden teinien elämä Lontoossa – elämäntyyliä esittelevälle Instagram-tilille sataa vihaisia kommentteja

Ökyrikkaiden teinien elämää esittelevän Instagram-tilin perustaja kertoo haluavansa motivoida muita menestykseen. 

Aikaisemmin kerroimme Venäjän ökyrikkaiden teinien elämää tallentavasta Instagram-tilistä, mutta myös lontoolaisilla nuorilla on omansa – ja sille sataa vihaisia kommentteja!

Richkidslondon-tili on juuri sellainen kuin saattaa odottaa, ja jopa enemmänkin – yksityiskoneita, uusia autoja ja seteleillä puhdistettuja kenkiä. 

Business Insider haastatteli tilin perustanutta lontoolaista 21-vuotiasta kiinteistövälittäjää, joka kertoo haluavansa esitellä rikasta elämäntyyliä motivoidakseen muita. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minusta on aina ollut hienoa seurata rikkaiden nuorten elämäntyyliä ja halusin näyttää sitä, jotta motivoisin muitakin menestymään elämässään, hän kertoo lehdelle. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hän ei kuitenkaan itse koe sopivansa muottiin, vaikka asuukin Lontoon hyvävaraisista asukkaistaan tunnetuilla lähialueilla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Perheeni on työskennellyt todella paljon päästäkseen sinne, missä olemme. Emme ole varakkaasta suvusta, vaan olemme itse tehneet menestyksemme, hän kertoo. 

Lontoossa kiinteistövälittäjänä työskentelevä mies kertoo käyneensä esimerkiksi julkista koulua. Englannissa vauraampi väestönosa käy yleensä kallista yksityiskoulua. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvissa esiintyvät nuoret lähettävät itse kuvia tiliä päivittävälle miehelle, joka julkaisee ne.

Loukkaavia kuvia ei lontoolaismiehen mukaan julkaista, vaikka osa kuvista välittääkin tiettyä viestiä – esimerkiksi yksi kuvista esittelee kengän puhdistamista 50 punnan setelillä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Päivitykset ovat aiheuttaneet paljon myös negatiivisia kommentteja ja kommenttikentät ovatkin täynnä rikkaiden teinien ja muiden käyttäjien kinastelua. Silti tilillä on lähes 80 000 seuraajaa. 

– Kunpa yksityiskoneenne tippuisi, jotta meidän ei tarvitsisi kärsiä tuollaisista idiooteista, yksi kommentoijista kirjoittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja