Tällaiset ovat räväkän Wilma Schlizewskin häät

Yrittäjä Wilma Schlizewski avioituu ainutlaatuisessa hääseremoniassa, josta ei persoonallista ilmettä puutu.

Elämäntapamuutosyrityksen syyskuussa aloittanut Wilma Schlizewskillä on riittänyt syytä juhlaan. Juhannuksena hän kihlautui Olli-rakkaansa kanssa, ja loppuvuodesta hänestä tuli mummo. Kaiken huipuksi naisen ulkomuoto on hoikistunut reippaat 30 kiloa.

Helmikuussa on luvassa eräs elämän tärkeimmistä päivistä, kun tatuointitaiteilija avioituu rakkaansa kanssa. Räväkästä persoonasta tunnetun Wilman ja hänen rakkaansa häävastaanotolla heijastuu omalaatuinen ilme.

– Kaikki on häiden valmistelujen suhteen putkessa. Minulla on vintage-hääpuku, joka on mustavalkoinen. Morsiusneidot pukeutuvat mustaan, Wilma kertoo asuvalinnoistaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Hääpuvulle tuleva aviomies antoi Wilman mukaan selkeän vaatimuksen. Miehelle päivä on muutenkin tärkeä, sillä hän on syntynyt samaisena päivämääränä.

– Puvun pitää olla niin älytön, ettei sillä ole mitään järkevää jälkikäyttöä. Ensin minun piti tilata pukuni ranskalaiselta hääsuunnittelijalta, mutta löysinkin puvun suomalaisesta hääliikkeestä leftoverina. Se oli edellistäkin makeampi, pirtsakka Wilma nauraa.

Helsinkiläisessä villassa järjestettävä hääseremonia on ajankohdaltaankin poikkeuksellinen, sillä se alkaa jo aamupäivällä. Luvassa on brunssiaamiainen, jonka huipentumaksi maistraatin edustaja vihkii avioparin. Hulppeaan tapahtumaan ei ole palanut kauheaa summaa rahaa, sillä Wilman ystävät myötävaikuttavat hääseremonian joukoissa.

– Mies osaa vaihtoaskeleet, mutta hän on ilmoittanut, ettei hän aio käyttää niitä tanssiessaan. Tämän takia häävalssina meillä on Maamme-laulu, jonka aiomme marssia, Wilma paljastaa.

Naisella on kuitenkin vielä työnsarkaa mekkonsa suhteen. Uusi elämäntapayritys on kuitenkin tuhonnut kiloja Suomesta sen elinkaaren aikana jo runsaasti, sillä kiloja Suomesta on Wilman mukaan kadonnut taivaan tuuliin jo tuhannen kappaleen verran.

– Mekko on melkoisen piukea, ja muutama kilo pitäisi tiputtaa, hän nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat