Mainos

Tällainen hotelli ei kelpaa Finnairin miehistölle

Lentokentän lähellä sijaitseva moderni hotelli, joka sijaitsee kauniilla paikalla lähellä Tokion lahden ympäristössä, kelpaisi monelle reissaajalle. Ruokailtuaan jossain hotellin kolmesta ravintolasta ja käytettyään hotellin erilaisia urheilumahdollisuuksia väsynyt matkailija voi rentoutua rauhallisesti ja tyylikkäästi sisustetussa huoneessa.

Kelpaisi monelle, vaan ei Finnairin miehistölle.

Finnairin toimitusjohtaja Jukka Hienosen mukaan siirto tähän viiden tähden Hiltoniin on henkilökunnan aliarvioimista.

SLSY:n puheenjohtaja Mauri Koskenniemi painottaa, että kyse on sopimuksen rikkomisesta. Sopimuksessa on määritelty, että hotellissa tulee saada nukuttua yö ilman meluhaittoja ja että hotellin tulee olla turvallinen.

Sopimuksen vaatimukset täyttää 80 kilometrin päässä lentokentästä sijaitseva Takanawa Prince. Se on Hienosen mukaan ainoa hotelli, jonka "koenukkumiskomitea" on hyväksynyt Tokiosta.

- Molemmat hotellit ovat luksushotelleja, ei varustetasossa ole eroa. Ainoa erottava tekijä on sijainti, matkatoimisto Arean tuotesuunnittelija Teppo Viiperi kertoo.

Lentokenttähotellista on kymmenen minuutin matka kentälle. Liikenteen melu ei kantaudu hotelliin, mutta Viiperin mukaan on mahdollista, että lentokentän äänet kuuluvat. Miehistö vetoaa muun muassa meluhaittoihin halutessaan pitää vanhan yöpymispaikkansa, keskustan hotellin.

Lentoemäntiä ja stuertteja edustavan SLSY:n puheenjohtaja Koskenniemen mukaan Finnairin kanssa on sovittu, että pitkillä matkoilla ei yövytä lentokenttähotelleissa.

- Nämä lentokenttähotellit on tarkoitettu muutaman tunnin nukkumista varten, Koskenniemi toteaa.

Arean Viiperin mielestä viiden tähden hotellissa kelpaa kyllä nukkua koko yön.

- Kyllä minulle ainakin kelpaisi, mutta ymmärrän kuitenkin molempia osapuolia, Viiperi miettii.

Katso kuvia:

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.