Taktikointi Esapekka Lapin kustannuksella rapistaa Hyundain uskottavuutta, asiantuntijalta painava mielipide tallin suosimasta tähdestä – "Hän ei siihen pysty"

Kauanko Hyundai jatkaa Neuvillen suosimista? Esapekka Lappi aiheuttaa tiimile päänvaivaa 1:47
C Moren asiantuntijat kritisoivat Hyundain valintaa suosia Thierry Neuvillea.

C Moren asiantuntija Jari Ketomaa kritisoi Hyundain valintaa suosia belgialaiskuljettaja Thierry Neuvillea MM-taistelussa.

Neuville toi kauden ensimmäisen voiton Hyundaille, kun hän ajoi Sardinian MM-rallin voittoon. Ilman apua belgialainen ei kuitenkaan selvinnyt, sillä kärkivauhdissa ollut Esapekka Lappi vetäytyi voittotaistelusta Sebastien Ogierin keskeytyksen jälkeen.

Hyundai ei ole missään vaiheessa peitellyt sitä, että Neuville on tallin ykköskuljettaja. Hyundai on tehnyt tällä kaudella jo useamman Neuvillea suosineen tallipäätöksen ja Sardinian tapahtumat olivat vain jatkoa jo nähdylle taktikoinnille.

Toistaiseksi taktikointi ei ole kuitenkaan onnistunut toivotulla tavalla, sillä Kalle Rovanperä johtaa Neuvillea tukevasti 25 pisteellä. C Moren asiantuntija Ketomaa sivaltaa painavasti Hyundain valintaa suosia belgialaista.

– Tekee mieli pikkuisen nostaa tuota asetelmaa siellä tiimissä. Pystyykö tuolla taktiikalla ikinä maailmanmestaruutta voittamaan, koska sinun pitäisi olla paras ja voittaa se Kalle? Vauhdillisesti hän ei siihen pysty, Ketomaa painottaa Neuvilleen viitaten.

Katso Jari Ketomaan ja Riku Tahkon mietteet kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat