Taklaus kuumensi tunteet alasarjan jalkapallopelissä – joukkueiden kahakka johti veriseen puskuun, pahoinpitelystä sakkotuomio

Espoon käräjäoikeus tuomitsi 27-vuotiaan miehen jalkapallokentällä tapahtuneesta pahoinpitelystä yli 1500 euron sakkoihin.

Kyse oli Keski-Espoon kentällä illalla 17. toukokuuta 2017 pelatusta nelosdivisioonan ottelusta EBK-KoiPS.

27-vuotias EBK:n pelaaja oli taklannut vastustajaa takaapäin ja sai siitä punaisen kortin. Taklaus johti kahakkaan, jossa oli kymmenkunta miestä.

Puolenkymmentä KoiPS:n miestä kaatoi 27-vuotiaan maahan. Kun hän nousi, omat joukkuetoverit pitivät hänestä kiinni ja yrittivät rauhoitella. Yksi KoiPS:n pelaajista tuli hyvin lähelle ja soitti suutaan. Ottelun erotuomarin mukaan hän myös työnsi 27-vuotiasta käsillään.

Tuomari antoi KoiPS:n pelaajalle keltaisen kortin epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Selitti puskua itsepuolustuksella

Tilanteessa provosoitunut 27-vuotias puski päällään edessään olevaa vastustajaa kasvoihin. Uhrin nenästä valui verta.

27-vuotias selitti puskua itsepuolustuksella haluten vain pois tilanteesta. Hän vetosi hätävarjeluun, mutta käräjäoikeuden mukaan tilanne ei sellainen ollut.

Käräjäoikeus langetti 27-vuotiaalle 70 päiväsakkoa, mistä hänen tuloillaan kertyi maksettavaa 1540 euroa. Lisäksi hänen on maksettava korvauksia vastustajalle kivusta ja särystä 500 euroa.

Itse ottelun EBK voitti 5-0.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja