Tähtipari erosi – Tällaiset olivat Tom Cruisen ja Katie Holmesin unelmahäät!

Tällaiset olivat Tom Cruisen ja Katie Holmesin vuoden 2006 unelmahäät. Hollywoodin unelmapari hakee nyt avioeroa.

Vain muutama päivä sen jälkeen kun Tom Cruise ehti hehkuttaa rakkauttaan Katie Holmesia kohtaan, vaimo pisti aluille avioeron. Näyttelijä oli juuri ehtinyt muistella lämmöllä parin häitä kuusi vuotta aiemmin.

Cruise ja Holmes saivat toisensa lauantaina 18. marraskuuta 2006. Satuhäitä vietettiin romanttisessa pikkukaupungissa Italiassa ja paikalle saapuivat maailman tunnetuimmat julkkikset toivottamaan onnea kohuparille. Häätilaisuus ja sitä edeltävät päivät olivatkin niin rakkauden kuin muodinkin juhlaa.

Pitkään odotettuja satuhäitä vietettiin 150 vieraan voimin 1400-luvun Odescalchi-linnassa Italian Braccianossa, 45 kilometria Roomasta. Pienessä 14 000 asukkaan kaupungissa parveili paparazzeja ja toimittajia, joilta lähteiden mukaan kaupunki vaati jopa 1000 euron maksun pääsystä lähelle hääpaikkaa. Illalla tapahtuneen hääjuhlan yhteydessä taivas linnan yläpuolella täyttyi ilotulituksista.

Tom ja Katie olivat virallisesti menneet naimisiin jo Los Angelesissa ennen Italian matkaa, mutta se tuskin haittasi romanttista juhlaa. Perhe oli paikalla tukemassa onnellista paria. Häihin osallistuivat myös Isabella ja ConnorKidman-Cruise;Tomin lapset ensimmäisestä avioliitosta Nicole Kidmanin kanssa. Entistä vaimoa ei häissä näkynyt, vaikkakin ex-siipat ovat edelleen hyviä ystäviä keskenään.

Hollywood-tähdet häävieraina

Muitakin rakastuneita pareja nähtiin Braccianon kaduilla, kun Italiaan saapui Hollywoodin kerma, kuten Jennifer Lopez ja Marc Antony, Jenna Elfman Bodhi sekä eurooppalaisten jalkapallokenttien kuningas David Beckham vaimonsa Victorian kanssa. Vieraisiin lukeutuivat myös Richard Gere sekä Jim Carrey. Pukeutuminen ennen varsinaista juhlapäivää oli astetta rennompaa, kun tähdet kiersivät kaupunkia ihastellen sen historiaa.

Victoria Beckham vaihtoi asua useaan otteeseen kahden päivän aikana.Hääjuhlaa edeltävänä iltana hän lähti illalliselle upeassa ja niukassa juhla-asussa. Jennifer Lopezin tyyli oli astetta hillitympää, kun hän jakeli nimikirjoituksia yhdessä miehensä kanssa. Näyttelijät Will Smith ja Jada Pinkett Smithin esiintyivät edukseen yksinkertaisissa ja tyylikkäissä asuissaan.

Hääjuhlaan tähdet pistivät parastaan päälle. Jennifer Lopez esiintyi elegantissa vaaleanpunaisessa iltapuvussa, kun taas Victoria Beckham varasti shown pikkumustallaan ja erikoisella hatulla, joka olisi kenties paremmin sopinut Ascottin laukkakilpailuihin. Brooke Shields puolestaan pukeutui punaiseen samettiin.

Kuuluisa muotisuunnittelija hääguruna

Hääparin kohdalla nämä häät huusivat Giorgio Armanin nimeä. Holmes oli pukeutunut olkaimettomaan Armanin suunnittelemaan silkkiseen hääpukuun, jota koristivat valencialainen pitsi ja Swarovski-kristallikirjailut. Cruisen puku oli myös Armanin käsialaa, kuten myös pariskunnan Suri-tyttären juhlavaatteet. Tuskin tarvitse myöskään arvailla, kuka oli suunnitellut Katien hääkimpun. Eipä siis ihme, että myös itse 72-vuotias suunnittelija somisti hääpaikkaa läsnäolollaan.

Iltaseremonia kesti 20 minuuttia ja vihkikaava oli skientologia-uskonnon mukainen. Valojen vaihtamisen jälkeen morsiuspari intoutui suutelemaan niin kauan, että vieraat joutuivat pyytämään heitä lopettamaan. Katie antoi rakkaalleen häälahjaksi Vacheron Constantinin kellon, jossa oli kaiverrus "rakastan sinua". Näin kauniisti ja muodikkaasti tämä umpirakastunut pari seilasi siis avioliiton auvoiseen satamaan pitkän odotuksen jälkeen.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja