Taas! Mestis-maalivahti teki maalin: "Kaksi kertaa saanut kohotettua urallaan"

Jääkiekon Mestiksessä on jälleen todistettu maalivahdin tekemää maalia. Nyt asialla oli sarjakärki Ketterän Samuli Tervo.

Sarjajumbo Hokki yritti hakea loppuminuuteilla kavennusta ilman maalivahtia, kun Tervo painoi kiekon kajaanilaisten häkkiin ajassa 58.55. Osuma jäi ottelun viimeiseksi, ja Ketterä otti 6–3-vierasvoiton.

22-vuotias Tervo itse sanoi Mestiksen videohaastattelussa, ettei hän ole aiemmin tehnyt maalia edes harjoituksissa. Ketterän päävalmentaja Matias "Maso" Lehtonen puolestaan äityi kommentoimaan osumaa värikkäin sanankääntein.

– Pojat saivat onnistumisia ja hieno tuo Tervon maali loppuun. Kaksi kertaa saanut kohotettua urallaan. Viimeksi veti katsomoon ja tällä kertaa maaliin. Se on hyvä, että osuu tuolla prosentilla. Toivottavasti osuu kaukalon ulkopuolellakin, Lehtonen sanaili lehdistötilaisuudessa.

MTV Urheilu uutisoi viime marraskuussa Savonlinnan Pallokerhossa pelaavan Mestis-maalivahti Oskari Salmisen maalista. Aiempina Mestis-kausina tempussa ovat onnistuneet muun muassa maalivahdit Kaapo Kähkönen ja Karolus Kaarlehto.

Lue myös:

    Uusimmat