Syrjitty suomalainen suurperhe sai Duudsoneilta juhlat: "Mieletöntä!"

Duudsonit tuli taloon -ohjelmassa tutustuttiin Koiviston suurperheeseen.

Hämeenlinnassa vuokraneliössä asuvaan Koiviston suurperheeseen kuuluu äiti Johannanja isä Arton lisäksi yksitoista lasta: Asser, 17, Leevi, 15, Venny, 13, Aino, 12, Iiris, 10, Miro, 8, Saara, 7, Elsa, 6, Lemmy, 4 ja hännänhuippuna Peppi, 1v ja 3 kk.

Perhe kohtaa paljon ennakkoluuloja suuren kokonsa vuoksi. Johanna-äitiä painaa myös perheen esikoispojan Asserin käytös, sillä nuorukaista ei kiinnosta koulunkäynti tai kotityöt. Duudsonit halusivat hälventää suurperheeseen kohdistuvia ennakkoluuloja ja samalla saada Asserin ottamaan enemmän vastuuta elämästään ja tulevaisuudestaan.

Äiti Johanna ei pian syntyvästä kahdennestatoista lapsestaan huolimatta ollut koskaan saanut viettää babyshowereita. Arton kohdalla varpajaisia oli juhlittu vain kerran, esikoisen synnyttyä. Duudsonit olivat sitä mieltä, että vanhempien pitäisi päästä viettämään aikaa kavereidensa kanssa ja mahtavan perheen päästä juhlimaan myös yhdessä. Asser nimitettiin juhlien päävastaavaksi.

Juhlapaikalla järjestelyt olivat hyvässä vauhdissa, kun tapahtui katastrofi Jarkon pudottaessa lattialle huolella valmistetun täytekakun. Ei auttanut muu kuin yrittää viime hetkillä hankkia uusi kakku.

Mahdottomalta tuntuneesta tehtävästä selvittiin Asserin avustuksella.

– Oli mieletöntä tulla tänne ja nähdä kaikki mitä oli tehty juuri meille. Harvoin on saanut kiitosta vanhemmuudesta, äiti Johanna sanoo liikuttuneena ja iloisena.

– Olen erittäin ylpeä Asserista, joka täällä on toiminut pääjehuna. Erittäin hienosti toimittu, isä Arto sanoo.

Duudsonit tuli taloon MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat