Mainos

Syöpää sairastavan pojan perhe pyytää apua: "Ota aikaasi viisi minuuttia..."

Vanhemmat pyytävät ihmisiä lähettämään pienelle syöpää sairastavalle pojalleen piirustuksia, joiden näkeminen voisi auttaa poikaa jaksamaan läpi rankkojen hoitojaksojen. 

Lähes jokainen pikkupoika rakastaa supersankareita, niin myös kolmevuotias Ben Austin. Hän rakastaa kaikkia sankareita aina Batmanista Supermieheen. Nyt poika tarvitsisi itse supervoimia, sillä hänelle diagnosoitiin viime viikolla munuaiskasvain. Löytö tarkoittaa sitä, että poika joutuu seuraavien kuukausien aikana käymään läpi useita eri hoitoja.

Vanhemmat pelkäävät, että rankat hoidot vaikuttavat pojan elämäniloon. Onneksi he kuitenkin uskovat keksineensä keinon, jolla pojan mieli saataisiin pysymään korkealla.  

Piirustukset kertovat ennen kaikkea suuresta tuesta 

Pojan vanhemmat uskovat, että supersankarit voisivat olla pojalle inspiraation lähde, jonka avulla poika jaksaisi taistella läpi rankkojen hoitojen.

– Hänen serkkunsa keksi, että perhe ja ystävät voisivat lähettää pojalle piirustuksia supersankareista ja kirjoittaa niihin motivaatiolauseita, pojan isä kertoo.

Ideaa ei kuitenkaan jätetty pelkästään perheen väliseksi. Pojan sukulainen julkaisi keskiviikkona Facebookissa ilmoituksen, jossa hän pyytää kaikkia ihmisiä lähettämään piirustuksia omista lempisupersankareistaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ota aikaasi viisi minuuttia ja tee pieni piirustus lempisupersankaristasi. Sen ei edes tarvitse olla hyvä. Laita se kirjekuoreen ja postita seuraavaan osoitteeseen, tädin pyynnössä lukee.

Vanhemmat toivovat, että kuvien avulla poika ymmärtäisi, ettei hänellä ole mitään pelättävää, sillä hänellä on suuri tuki takanaan.

Toivottavasti Ben saa paljon piirustuksia, sillä seuraavien 12 viikon aikana hän käy läpi rankan hoitojakson, jonka puolivälissä tarkastetaan, joudutaanko munuainen poistamaan vai ei. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.