Sydäntäsärkevä video Kobe Bryantista ja tämän tyttärestä leviää suru-uutisen jälkeen – NBA-legendan perintö oli hyvissä käsissä: "Hei, minä hoidan sen!"

Video Kobe Bryantista ja tämän tyttärestä Giannasta pelaamassa koripalloa keräsi valtavasti huomiota sen jälkeen, kun uutiset Kobe ja Gianna Bryantin kuolemasta tulivat julki Suomen aikaa sunnuntai-iltana

NBA-legenda Kobe Bryant menehtyi helikopteriturmassa Kaliforniassa sunnuntaina. Onnettomuus vaati kaikkiaan yhdeksän ihmisen hengen, joukossa myös Bryantin 13-vuotias tytär Gianna. 

Suru-uutisen jälkeen sosiaalisessa mediassa alkoi nopeasti levitä Slam Onlinen julkaisema video (alla), jossa Kobe ja Gianna pelaavat yksi vastaan yksi -koripalloa leikkisään sävyyn. Video osoittaa Giannan kiistattomat lahjat lajia kohtaan.  

Gianna olikin innokas koripalloilija. Keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel kysyi Kobelta lokakuussa 2018, että haluaako Gianna pelata joskus naisten NBA:ssa. 

– Hän todellakin haluaa! Bryant vastasi.

Isä ja tytär olivat onnettomuuden hetkellä matkalla Bryantin Mamba-akatemiaan, jossa CNN:n mukaan Giannan oli määrä pelata ottelussa ja Koben toimia joukkueen valmentajana. 

Bryantilla oli vaimonsa Vanessan kanssa kaikkiaan neljä tytärtä, muttei poikia. Kobe kertoi Jimmy Kimmelin show'ssa koskettavan tarinan tähän liittyen. 

– Parasta on se, kun fanit tulevat tervehtimään minua ja sanovat, että minun pitää saada poika vaimoni kanssa, jotta tämä voi jatkaa perintöäni. Silloin vieressäni seisova Gianna sanoo: "Hei, minä hoidan sen!", ylpeä isä hekotteli keskusteluohjelman sohvalla. 

Kobe Bryant oli kuollessaan 41-vuotias. Hän pelasi NBA:ssa vuosina 1996-2016 ja voitti viisi sarjan mestaruutta. 

Lue myös:

    Uusimmat