Mainos

Suunnon uusi fitness-kello myyntiin huhtikuun lopulla – Suunto 3 Fitness saa rinnalleen uuden Suunto-sovelluksen

Suomalainen Suunto tuo myyntiin alkuvuodesta julkistetun uuden Suunto 3 Fitness -kellonsa 25. huhtikuuta.

Suunto 3 Fitness tulee saataville keväällä viitenä eri värinä: Gold, All Black, Black, Ocean ja Sakura. Malleissa Black, Ocean ja Sakura on kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kehys ja niiden suositushinta on 199 euroa. Malleissa Gold ja All Black on kullan- tai mustanväriset, pinnoitetusta teräksestä valmistetut kehykset ja painikkeet ja niiden suositushinta on 229 euroa.

Suunto 3 Fitness tarjoaa uutena ominaisuutena yksilöllisen, kuntotasoon perustuvan harjoitteluohjelman ja mukautuu harjoittelurytmiin, minkä pitäisi innostaa jatkamaan liikkumista.

Suunto 3 Fitness -kellossa hyödynnetään Valencellin teknologiaa rannesykemittauksessa. Syketietoja tulkiten kello myös kykenee määrittämään käyttäjän tämänhetkisen kuntotason.

Suunto 3 Fitness luo käyttäjälleen harjoittelusuunnitelman seuraaville seitsemälle päivälle kuntotason ja yleisen harjoitushistorian perusteella. Jos harjoittelukerta kuitenkin jää väliin tai käyttäjä innostuu liikkumaan hieman suunniteltua enemmän, Suunto 3 Fitness mukauttaa harjoitussuunnitelmaa automaattisesti. Lisäksi reaaliaikainen sykeohjaus harjoituksen aikana auttaa varmistamaan, että harjoittelu tapahtuu oikealla intensiteetillä.

Suunto 3 Fitness seuraa aktiivisuutta myös vuorokauden ympäri taltioimalla askeleet ja kalorit ja luo selkeät yhteenvedot päivittäisestä aktiivisuudesta. Unen laadun seuranta kertoo, kuinka hyvin uni tukee palautumista.

Suunto on kehittänyt unenlaadun seurannan, kuntotason määrityksen ja mukautuvan harjoitteluohjauksen yhteistyössä Suunnon pitkäaikaisen urheilutieteisiin erikoistuneen kumppanin, toisen suomalaisyhtiön Firstbeat Technologiesin kanssa.

Suunto 3 Fitness yhdistyy uuteen Suunto -sovellukseen, joka pitää kirjaa harjoituksista ja antaa ajantasaista tietoa käyttäjän harjoittelusta, unenlaadusta ja kunnon kehityksestä. Sovelluksen kautta voi myös jakaa hetkiä harjoituksista ja luoda yhteyksiä muihin Suunto 3 Fitness -käyttäjiin.

Ilmoitukset saapuvista puheluista, tekstiviesteistä ja kalenterimerkinnöistä siirtyvät myös sovelluksen avulla älypuhelimesta kelloon ja älypuhelimen GPS-yhteyttä voi käyttää nopeuden, matkan ja reitin seuraamiseen.

Suunto 3 Fitness on vedenkestävä 30 metriin asti ja sopii näin myös uintikäyttöön.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.