Suri Cruise on onneton ja yksinäinen lapsi – vanhemmat syypäitä?

Tom Cruisen ja Katie Holmesin viisivuotiaalla Suri-tyttärellä ei ole lainkaan ystäviä.

In Touch -lehti kirjoittaa, että näyttelijä Tom Cruisen ja Katie Holmesin tytär Suri on onneton ja yksinäinen lapsi. Viisivuotias tyttö ei lehden mukaan pääse viettämään aikaa omanikäisten ystävien seurassa vanhempien kiireisen työaikataulun mukaan.

Tom Cruise kuvaa tällä hetkellä Miamissa Rock of Ages -elokuvaa, joten Katie-vaimo ja Suri ovat seuranneet leffatähteä kaupunkiin. Äiti ja tytär viettävät päivänsä hotellin uima-altaalla.

– En ole koskaan nähnyt Suria kenenkään lapsen seurassa. Hän ei koskaan vietä aikaa omanikäisten lasten kanssa, miamilainen lähde kertoo.

Kaiken tämän lisäksi Suri ikävöi isäänsä, joka viettää kaiken aikansa elokuvansa kuvauksissa.

– Tom tekee pitkää päivää. Hänellä ei ole taukoja lähes koskaan, joten Suri ja Katie eivät vieraile kuvauksissa, toinen lähde kertoo In Touch -lehdelle.

Varsinkin Katie Holmes tuntee syyllisyyttä Surin yksinäisyydestä, minkä takia lahjoo tytärtään kaikin mahdollisin tavoin.

– Hänellä on täydellinen elämä, mutta se on täydellinen elämä aikuiselle ihmiselle, ei lapselle. Hän saa kaiken mitä haluaa, mutta ei sitä yhtä asiaa minkä tarvitsee: normaalin lapsuuden, Cruisen perheen ystävä kertoo.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: In Touch, Celebitchy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja