Supersuosittu talkshow sai päätöksensä – Ellen DeGeneresin koskettavat jäähyväiset

Ellen DeGeneres lopetti suositun talkshownsa 19 vuoden jälkeen.

Juontaja Ellen DeGeneres 64, lopetti supersuositun keskusteluohjelmansa 19 vuoden jälkeen. Ohjelman viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa torstaina 26. toukokuuta, uutisoi Metro-lehti.

Lehden mukaan juontaja esiintyi alkujuontonsa aikana selkeästi herkistyneenä.

– Kun aloitin 19 vuotta sitten, sanoi tämän olevan parisuhteen alku. Nyt poistun täältä, mutta tämä ei lopeta parisuhdetta, vaan tämä on pikemminkin pieni tauko. Nyt voitte katsella muita keskusteluohjelmia, DeGeneres hauskuutti yleisöään.

– 20 vuotta sitten kun yritimme myydä sarjaa, kukaan ei uskonut, että tämä toimisi. Ei siksi, että kyseessä oli erilainen ohjelma, vaan siksi, että minä olin erilainen. Harvat kanavat halusivat ostaa ohjelman, mutta tässä me nyt olemme 20 vuotta myöhemmin ja juhlimme tätä upeaa matkaa, DeGeneres jatkoi.

Herkistynyt juontaja kävi laajasti läpi ohjelmansa historiaa ja kiitti niin yleisöä kuin tuotantoakin, ennen kuin murtui kyyneliin.

DeGeneresin ohjelman viimeisessä jaksossa nähtiin lukuisa määrä vieraita vuosien varrelta. Yksi vieraista oli frendit-tähti Jennifer Aniston, joka esiintyi shown ensimmäisessä jaksossa vuonna 2003.

DeGeneres ilmoitti alkuvuodesta kuluneen kauden olevan ohjelman viimeinen.





Lue myös:

    Uusimmat