Ellen DeGeneres lopettaa supersuositun keskusteluohjelmansa: "Olen tiennyt koko ajan, että tämä kausi jää viimeiseksi"

Ellen DeGeneres jumissa Kalifornian hurjissa oloissa 0:38
Ellen DeGeneres oli jumissa Kalifornian hurjissa oloissa

Juontaja ilmoitti että suosittu show lopetetaan seuraavaan tuotantokauteen

Suosittu amerikkalainen talk show ja sen juontaja Ellen DeGeneres jättävät jäähyväiset ohjelman 19. tuotantokauden jälkeen, kertoo People-lehti.

Tuotantoyhtiö ilmoitti hiljattain, että lähes kaksi vuosikymmentä pyörineen talk show'n viimeinen jakso esitetään yhdysvalloissa 26. toukokuuta.

DeGeneres on haastatellut yli 4000 vierasta, sekä jakanut lahjoituksia yli puolen miljardin dollarin edestä.

Show'n viimeisessä jaksossa nähdään lukuisia vieraita muun muassa Michelle Obama, David Letterman, Diane Keaton ja Kim Kardashian. Ohjelman tiedoteen mukaan vieraat jakavat suosikkimuistonsa ohjelman 19. ikoniselta kaudelta.

DeGenereksen tiedetään ilmoittaneen viime vuonna, että hän haluaa lopettaa suositun shown ja haluavansa tehdä jotain uutta ja haastavampaa.

– Olin ilmoittanut haluni lopettaa 16. tuotantokauden jälkeen, mutta sovimme, että teen vielä kolme. Olen tiennyt koko ajan, että tämä kausi jää viimeiseksi, DeGeneres on sanonut People-lehden mukaan.

Ellen DeGeneres -showta on esitetty yli 3200 jaksoa ja se on voittanut lukuisia tv-alan palkintoja.

Viime vuonna juontaja joutui kohun keskelle, kun sarjan entiset työntekijät kertoivat huonoista työolosuhteista, sekä syyttivät tuotantoyhtiötä muun muassa häirinnästä ja rasismista.

Myös osa vieraista osallistui syyttelyyn, kuten koomikko Kevin T. Porter, joka nimesi De Generesin Twitterissään yhdeksi maailman ilkeimmistä ihmisistä.

Myöhemmin DeGeneres julkaisi pitkän anteeksipyyntökirjeen.

Lue myös:

    Uusimmat