Suositusta leffasta tuttu lomaidea villitsi somessa – tällä majoitusniksillä voi säästää rahaa: "Minulle tulvi vastauksia"

Naisen lomaideasta tuli hitti – tällä majoitusniksillä voi säästää rahaa 1:44
Naisen lomaideasta tuli hitti – tällä majoitusniksillä voi säästää rahaa!

Ameikkalaisnainen kyseli TikTokissa, haluaisiko joku britti "vaihtaa hänen kanssaan paikkaa". Nyt idea todella toteutuu!

Bostonilainen Grace Gagnon pääsee pian lomalle, jonka aikana ainakin asumiskustannukset lienevät todella edulliset. Grace lupautui vaihtamaan lomansa ajaksi asuntoja englantilaisen, Bathissa asuvan Flo Pattersonin kanssa, kertoo CNN.

Idea kuin elokuvasta

Juoni on kuin vuoden 2006 The Holiday -elokuvasta, jossa kaksi naista vaihtaa sekä maanosaa että asuntoa. Idean avulla Grace saa viettää kaksi viikkoa Englannissa.

Kaikki alkoi TikTokissa. Grace kyseli sovelluksessa, haluaisiko joku britti vaihtaa hänen kanssaan "paikkaa".

– Olin katsonut The Holiday -elokuvan äitini kanssa kiitospäivänä, ja se oli kirkkaana mielessäni, Grace myöntää.

Somekansa villiintyi lomaideasta: "Minulle tulvi vastauksia"

Gracen videosta tuli somehitti, joka keräsi miljoonia katselukertoja.

– Minulle tulvi vastauksia. Se oli aika häkellyttävää, Grace myöntää.

Lopulta Grace päätyi vaihtamaan asuntoja Flon kanssa. Apuna käytettiin yritystä, joka erikoistuu kodinvaihdoksiin. Katso naisten tarina yllä olevalta videolta!

– Lähetin Gracelle heti yksityisviestin. Se oli hetken mielijohde kummaltakin meistä, mutta ajattelin vain "miksi ei". Olemme olleet jumissa sisällä niin kauan, miksemme tarttuisi tilaisuuteen ja vain tekisi näin, Flo kuvailee.

Palvelun hintaa ei kerrottu, mutta asunnonvaihto lienee edullisempaa kuin asuminen hyvissä hotelleissa. 

"Vain eri kaupungissa oleminen tulee olemaan mahtavaa"

Sekä Grace että Flo rakastavat seikkailuja.

– Vain eri kaupungissa oleminen tulee olemaan mahtavaa. Pilvenpiirtäjät ja muut ovat kiehtovia! Ja uskon, että Gracelle tulee olemaan hienoa nähdä Bathin huikeaa historiaa, Flo sanoo.

Grace on kostanut Flolle listan asioista, joita Bostonissa kannattaa tehdä. Flo antaa myös Gracelle vinkkejä.

– Saan tavata hänen perheensä ja ystävänsä, ja asua hänen kauniissa asunnossaan Bathissa. Saan kokea, millaista Flon elämä on, se tässä on siisteintä, Grace kiittelee.

– Se on hullua, aivan sekopäistä. Matka ei ole edes alkanut, ja jo nyt tämä on ollut huikea kokemus, jota en osannut odottaa.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat