Noah, 19, keksi ovelan tavan saada ruokaa ilmaiseksi ravintoloista joka päivä: "Toivon todella, että en ole ainoa ihminen, joka on tarpeeksi hullu tehdäkseen tämän"

1:24 Osaatko paistaa kalan oikein? Keittiöpäällikkö näyttää oikean tavan

19-vuotiaan amerikkalaismiehen TikTok-paljastuksesta kasvoi viraalihitti, kertoo Buzzfeed.

Noah Wille, 19, on keksinyt suorastan pirullisen tavan saada ilmaiseksi ruokaa ravintoloista. Buzzfeedin mukaan kyseessä ei varsinaisesti ole mikään eettinen temppu, eikä sitä voi julkisesti hyväksyä, mutta nuorta ei voi ainakaan moittia kekseliäisyyden puutteesta. Noah itsekin myöntää, että temppu on oikeastaan kamala.

– Okei, niksi, joka on tavallaan myös hirveä. Loin aikoinaan feikki-sähköpostiosoitteen, jota edelleen käytän. Saan sen avulla ilmaisen annoksen tai jälkiruoan ravintolasta joka ikinen päivä, Noah selittää TikTok-videollaan ja selventää ideaa:

– Löysin listan ravintoloista, jotka tarjoavat ilmaisia annoksia, jos asiakkaalla on syntymäpäivä. Joten laitoin kaikki exceliin ja syötin jokaisen ravintolan sivuille eri syntymäpäivän. Näin saan ilmaista ruokaa 365 päivää vuodessa.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Noah kertoo hittivideolla saavansa seuraavana päivänä ilmaisen annoksen Benihana’s-ravintolasta.

– Toivon todella, että en ole ainoa ihminen, joka on tarpeeksi hullu tehdäkseen tämän.

19-vuotias ihmettelee itsekin, onko hän todella ”se ihminen”, joka näkee näin paljon vaivaa saadakseen yhden hassun ilmaisen burgerin. Noahin videolla on TikTokissa jo lähes miljoona katselukertaa ja 200 000 tykkäystä. Buzzfeedin mukaan ihmiset pitävät Noahin temppua ”pirullisen ovelana”. Noah avaa vielä asian taustoja Buzzfeedille

– Muutama vuosi sitten olin lukiossa ja minulla oli voittoa tavoittelematon yhdistys, joka auttoi kodittomia Iowassa. Keräsimme tuhansia dollareita rahaa ja kokosimme avustuspakkauksia vähävaraisille. Kaksi kuukautta sitten muutin itse Los Angelesiin ja olin yhtäkkiä ilman vahempieni tukea. Löysin itseni samasta tilanteesta kuin moni ihminen, jota olin aiemmin auttanut – vailla takeita ruoan saannista.

Noahin oli siis keksittävä tapa saada ruokaa ilman, että hän velkaantuisi lisää. Haastattelupäivänä Noah kertoo saavansa ilmaisen pizzan eräästä ravintolasta.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja