Suosikkinäyttelijä tunnustaa: Olin neuroottinen äiti

Subin leffoja viikonloppuna tähdittävä Jennifer Garner tunnustaa olleensa esikoisensa syntymän jälkeen liiankin omistautuvainen äiti.

Näyttelijäkaunotar Jennifer Garner on ollut naimisissa Ben Affleckin kanssa jo seitsemän vuotta. Hollywoodilaisittain tähtien liitto on kestänyt jo pienen ikuisuuden, ja pariskunnalla on myös kolme yhteistä lasta. Esikoistytär Violet syntyi vuonna 2005 ja toinen tytär Seraphina liittyi perheeseen vuonna 2009. Perheen uusin tulokas, Samuel-poika, on vasta kuusikuukautinen vauva

Uusimmassa leffassaan, The Odd Life of Timothy Green -draamakomediassa 40-vuotias Garner näyttelee lapsesta haaveilevaa mutta lapsettomuudesta kärsivää naista. Elokuvan naisen liiankin pakkomielteiset taipumukset eivät ole aina olleet tähdelle itselleenkään täysin vieraita.

Garner paljastaa FOX 411 Pop Tarts -sivustolle omankin toimintansa menneen uutena äitinä joskus hieman yli.

– Vanhemmuustyylini kehittyy koko ajan. Ensimmäisen lapseni kanssa olin vähän neuroottinen, kuten elokuvan hahmoni, Garner muistelee.

Kaksi lasta myöhemmin tähti on kuitenkin joutunut hölläämään nutturaansa äitiyden suhteen.

Mikä teki Garnerista neuroottisen äidin ja miten tähti on oikaissut käytöstään? Lue lisää ja katso suloiset kuvat Garnerin perheonnesta:Suosikkinäyttelijä tunnustaa: Olin neuroottinen äiti

Garner tähdittää Subin viikonlopun elokuvia:
JUNO Subilla perjantaina 17.8. kello 21.
KINGDOM Subilla lauantaina 18.8. kello 21.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat