Suosikkijuontaja Marja Hintikalla yllättävä työtausta: "Se oli kovaa hommaa"

Juontajatähti Marja Hintikka aloittaa MTV3-kanavan uuden ohjelman kasvona. Tähti paljastaa MTV Uutisille värikästä työhistoriaansa.

Suomen valovoimaisimmat naistähdet Marja Hintikka ja Vappu Pimiä kohtaavat uudessa, vauhdikkaassa hyvän mielen talkshow'ssa Vappu & Marja Live!

Uutuusohjelmassa suosikkitähdet nähdään myös erilaisissa työtehtävissä taksvärkkihommissa.

Hintikka kertoo ohjelman lehdistötilaisuudessa MTV Uutisille värikkäästä työhistoriastaan.

– Olen myynyt moppeja. Se oli yksi minun opiskeluaikaisista töistäni. Se oli kovaa hommaa. Siihenkin työhön suhtauduin todella suurella intohimolla. Olin myös siivoojana joskus. Työskentelin myös kaiken maailman kaupoissa. Olen päässyt tekemään töitä todella monipuolisesti, Hintikka kuvailee.

Vapun ja Marjan puolisot kannattavat samaa joukkuetta

Kolmen lapsen äiti elää kiireistä perhearkea. Kaunotar tähditti syksyn ajan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa ja kevään Vappu & Marja Liven lähetyksen pitävät naisen kiireisenä.

– Pukeudun välillä rappukäytävässä työkeikoille, kun pelkään, että kotona tulee smoothiet päälle. Yritän suhtautua huumorilla siihen, että tallaista tämä nyt on.

Tähtijuontajat tutustuivat toisiinsa töiden kautta. Myös heidän puolisonsa juonta Ile Uusivuori ja yritysjohtaja Teemu Huuhtanen tulevat toimeen.

– Joskus meidän lapsemme ovat tavanneet. Ollaan ammatin kautta tunnettu pitkään. Ile ja Teemu kannattavat samaa jenkkifutisjoukkuetta ja ne pelaavat samoja pelejä.

Vappu ja Marja Live keskiviikkoisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat