Mainos

Suomenruotsalainen vakuutusyhtiö Verdandi teki hyvän tuloksen

Vakuutusalalla toimivan turkulaisen Verdandi-yhtiöiden viime vuoden tulos parani edellisiin vuosiin verrattuna. Kokonaismaksutulo kohosi 1,5 miljardiin markkaan. Lisäystä vuotta aiempaan kertyi 253,5 miljoonaa markkaa.

TEL-eläkevakuutuksen maksutulo oli 869 miljoonaa markkaa ja YEL-vakuutuksen vakuutusmaksutulo 239 miljoonaa markkaa. Kummatkin olivat alan kasvua suuremmat. Korvauskulut kohosivat 925 miljoonaan markkaan, joka oli lähes 100 miljoonaa markkaa edellisvuotta suurempi.

Toimitusjohtaja Folke Lindström kertoi, että Verdandi palkkaa lisää henkilökuntaa Turkuun ja Helsinkiin, koska yhtiöiden vakuutusten kysyntä on kaupungeissa kasvanut. Verdandi on aiemmin menestynyt paremmin maaseudulla kuin kaupungeissa. Vakuutusalan muutosten johdosta suunta on kääntymässä. Turussa yhtiöt siirtävät myyntikonttorinsa Yliopistokadulle omistamaansa keskustakiinteistöön.

Lindström vakuutti, että Verdandi pysyy itsenäisenä suomalaisena vakuutusyhtiönä, vaikka tuulet puhaltavat alan fuusioiden suuntaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.