Suomen UFC-tähti Teemu Packalén lopettaa uransa – kirjoitti tunteikkaan viestin synnytysosastolta: "Katson, miten Eevi taistelee jo ties kuinka monetta tuntia"

UFC:ssä otellut turkulainen vapaaottelija Teemu Packalén on lopettanut ammattilaisuransa.

Teemu Packalén, 34, ei jatka enää uraansa vapaaottelun ammattilaisena. Lajin suurimmassa promootiossa UFC:ssä neljästi otellut kevytsarjalainen kertoo ratkaisustaan sosiaalisessa mediassa Instagramissa julkaistussa päivityksessään.

Packalénin kaksi viimeistä ottelua päättyivät tyrmäystappioon.

– Mä olen kypsytellyt tätä ajatusta jo viime matsista lähtien, eikä lopettamispäätös todellakaan ole ollut mikään helppo. Nyt on vain pakko kohdata realiteetit ja todettava: "mä en halua enää". Tällä hetkellä mun elämässä tapahtuu niin uskomattoman hienoja asioita, etten ole valmis laittamaan niitä syrjään saavuttaakseni jotain, jonka olen jo kenties saavuttanut, Packalén kirjoittaa.

– Ja mikäli haluan saavuttaa jotain vielä enemmän, niin en edes uskalla ajatella, mistä kaikesta pitäisi luopua lisää ja mitä se vaatisi. Lisäksi uran loppupään tyrmäystappiot tuovat terveydellisen riskin, jota en myöskään ole enää valmis ottamaan.

Packalén kiittää kirjoituksessaan valmentajaansa ja taustatiimiään.

– Valmentajasta eritoten muodostui mulle todella läheinen ja loppuelämän ystävä. Vitsi mä oon kiitollinen näistä vuosista ja kaikista yhdessä koetuista jutuista.

Packalén on kirjoittanut viestin Turun yliopistollisesta keskussairaalasta.

– Istun Tyksin synnytysosaston synnytyssalissa ja katson, miten Eevi taistelee jo ties kuinka monetta tuntia! Huh, mun sydän sulaa ja samalla mä tajuan tehneeni niin oikeita valintoja.

Packalén on ollut pitkään yhdessä fitnesspiireistä tunnetun Eevi Teittisen kanssa. Pariskunnan esikoinen syntyi maanantaina. Packalén kertoi Instagramin tarinaosiossa tytön syntyneen varhain aamulla.

Lue myös:

    Uusimmat