Suomen seksikkäimmällä "puumalla" 17 vuotta nuorempi rakastaja

Suomen seksikkäimmän puuman tittelin voittanut Helena Lindgren elää tittelinsä arvoista elämää.

Helena Lindgren, 52, on iloisen yllättynyt kuullessaan voittamastaan Suomen seksikkäin puuma -tittelistä.

– Ihanko totta? Ai kun ihanaa, kiitokset nyt kaikille äänestäjille. Aika hassua, ostin juuri äskettäin kultaiset Puman lenkkarit, iloinen Helena nauraa Viihdeuutisille.

Sensuelli kaunotar hurmasi äänestäjät upealla ulkomuodollaan. Helena kannustaa myös kanssasisariaan huolehtimaan itsestään.

– Erotiikka ja sensuellisuus ei katso ikää. Sensuellisuus on ennen kaikkea voimaa. Totta kai jokaiselle tulee aikoja, jolloin ei ole kumppania, mutta silti ei kannata unohtaa itsestään huolehtimista, Helena opastaa.

Helena kerää ulkonäöllään huomiota vastakkaiselta sukupuolelta päivittäin. Naisen ihailijajoukossa on myös nuorempia miehiä.

– Nuoremmilla miehillä on hyvä vire elämään ja he suhtautuvat aikuisiin naisiin hienosti. Aikuinen, naisellinen nainen on monelle nuorelle miehelle iso juttu. Uskon, että syynä on se, että aikuiset naiset ovat sinut naisellisuutensa kanssa, mitä nuoremmat naiset eivät välttämättä ole.

Nuoria rakastajia

Tällä hetkellä sinkkuna elävällä Helenalla on kokemusta myös nuorempien miesten kanssa seurustelusta.

– Aiemmin julkisuudessa on puhuttu suhteestani kymmenen vuotta nuorempaan mieheen, mutta minulla on ollut myös 17 vuotta nuorempi rakastaja, Helena tunnustaa.

Kaunotar jaksaa hehkuttaa nuorempien miesten paremmuutta vanhempiin miehiin verrattuna.

– Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeampaa on löytää tasa-arvoista kumppania. Monet vanhemmat miehet ovat varattuja ja heillä voi olla ongelmia tasa-arvon kanssa. Nuoremmat miehet ovat tässä asiassa paljon vapautuneempia. Heidän kanssaan on paljon helpompi tulla toimeen, Helena paljastaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat