Suomalaisten tähtiartistien Movember-kilpa kiihtyy – katso taisteluparin videot!

Suomalaiset tähtiartistit Anssi Kela ja Don Johnson Big Bandin Tommy Lindgren ovat keränneet Movember-viiksillään jo yhteensä likemmäs 2500 euroa hyväntekeväisyyteen. Katso kilpakaksikon toisilleen omistamat viiksivideot!

Suomalaiset muusikot Anssi Kela ja Don Johnson Big Bandin Tommy Lindgren lähtivät marraskuussa mukaan kansainväliseen miesten terveysongelmat esiin nostavaan Movember-kampanjaan. Mo Bros -miehet ovat kilvoitelleen toisiaan vastaan viiksistönsä komeudella.

Kilpa sai uuden käänteen Lindgrenin julkaistessa viikko sitten rap-henkeen Kelaa mollaavan kappaleen. Tänään Kela vastasi Lindgrenin halveeraukseen omalla kappaleellaan, jolla nähdään myös muusikko Mikko Kuustonen ja "Mo Sista", eli Movember-kampanjan naispuolinen tukija, Janna Hurmerinta.

Tällä hetkellä Kela on kerännyt Suomen Movember-sivujen mukaan hyväntekeväisyysrahaa yli 1200 euroa. Samoissa lukemissa, Kelan niukasti päihittäen, pyörii myös Lindgrenin keräämät varat. Miehet ovat siis tasapelissä marraskuuta ja Movemberia ollessa vielä viikon verran jäljellä.

Näin Anssi Kela vastasi Lindgrenin herjaan:

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva

Lähde: Anssi Kelan blogi, Movember Suomi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja