Suomalaisprinssin kultainen Mersu taas myynnissä – hintapyyntö putosi 150 000 eurolla

Prinssiksi itseään tituleeraavan oululaisen Mercedes-Benz on jälleen myytävänä. Tällä kertaa hintapyyntö on kuitenkin huomattavasti aiempaa maltillisempi.

Rami Jaberin kultaiseksi teipattu S-sarjan Mercedes-Benz on tuttu muun muassa miehen tuottamasta ja hänen itsensä tähdittämästä Fate-elokuvasta. Auto on herättänyt ihmetystä vilahdellessaan silloin tällöin maamme kaduilla.

Auto oli aiemmin huutokaupattavana American Car Show -tapahtumassa, jossa sen lähtöhinta oli 199 990 euroa. Paljon rahaa kymmenen vuotta vanhasta Mersusta.

Nyt auto on myytävänä Sports Car Centerillä Helsingissä ja hintalapussa seisoo huomattavasti maltillisemmat 49 800 euroa.

165 000 kilometriä ajetussa autossa on 5,5-litrainen V8-moottori, joka tuottaa yhteensä 388 hevosvoimaa. Autossa on alkuperäistä leveämpi korisarja, panoraamakatto ja hierovat, nappanahkaiset istuimet. Auton alkuperäinen väri on musta.

Tammikuussa MTV Autojen haastattelema Jaber kertoi auton olevan 630 hevosvoimainen S 63 AMG, jota ei tällä korilla ollut maailmassa kuin muutama kappale. Auton hintaa hän ei tuolloin halunnut kommentoida.

***

Katso alta osittain Oulussa kuvatun Fate-elokuvan traileri.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja