Suomalaismiehet kertovat: Näin rasittavaa on asua naisen kanssa!

Koti-osio kysyi suomalaismiehiltä millaista naisen kanssa on asua – vaikka paljon hyviäkin puolia löytyy, kertoo moni mies asuvansa tiukasti tossun alla.

Millaista on asua naisen kanssa? Moni suomalaismies kehuu Kodin kyselyssä, kuinka ihana oma nainen on: nukkumaan on ihana mennä yhdessä ja arjen pieniä asioita on mukava jakaa oman naisen kanssa.

Joukosta löytyy kuitenkin myös runsaasti niitä, joille yhteisasuminen ei aina ole herkkua.

– Kaikki omista tavaroista luopuminen on todella *****estä. Kalliit stereoyhdistelmät joutavat varastoon kun kyllähän telkkarista kuuluu ääni ilman niitäkin ja musiikkia voi kuunnella läppärin kajareista. Yeah right. Jotain Ikean hyllyjä ja lipastoja ynnä muita turhanpäiväisiä kuvia kyllä on hyllyt täynnä pölyttymässä. Otan elämäni takaisin ja muutan yksin asumaan, nimimerkki Aragorn tilittää.

– On juuri niitä hommia, joita pitää jakaa, mutta auta armias, jos pitää tehdä jotain sellaista, mihin ei naisen 'avut' tunnu riittävän. Silloin se on miehen työ. Itse silitän vaatteeni, siivoan, pesen vessan, istun tarpeillani ettei tule jälkiä, käyn kaupassa koska naista asia ei kiinnosta ja niin edelleen, kertoo nimimerkki Mies 32.

– Pakkohan sitä on sopeutua elämään tossun alla. Kaikki omat tavarat ovat rumia romuja, jotka täytyy piilottaa näkyvistä, mutta kaikki rouvan tavarat ovat fiinejä sisustuselementtejä. Auta armias jos mä jätän likaiset sukkani johonkin, mutta rouvalla ei ole ongelmaa jättää käytettyjä terveyssiteitä lojumaan vessan pöydälle. Ja tuo jaottelu yhteisistä töistä vs. miesten töistä pitää niin paikkansa. Saisi tasa-arvovaltuutettu pikkuhiljaa puuttua miestenkin ongelmiin, kirjoittaa nimimerkki Nimetön.

Myös Jani kokee, että hän on joutunut luopumaan paljosta naisen muutettua saman katon alle.

– Edellinen elämä pitää hylätä, lapsuuden ystäviä ja niin edelleen. Ihminen muuttuu aika kylmäksi kun asiota otetaan pois, hän kirjoittaa.

– En kyllä tunnista omakseni nykyistä kotiani, on tasan kolme asiaa jotka ovat minun – kolme kauko-ohjainta.

Suurin osa on kuitenkin onnellinen eläessään naisen rinnalla.

– Naisen kanssa asuminen vaan on niin ihanaa! Antaa niin paljon elämälle - riippuu tietenkin ihmisistä. Joustavuutta... m muistuttaa nimimerkki Pena.

– On puhdas koti, lämmin ruoka ja puhtaat ja korjatut vaatteet. Juttuseuraa ja hmm... Muuhunkin asiaan seuraa. Mukavaa, toteaa nimimerkki Jösse.

Yhteenmuuton ihanuutta naisten näkökulmasta

Nimimerkki Justiina osallistuu keskusteluun, koska on kyllästynyt kommentoivien miesten ruikutukseen.

– Meillä minä muutin miehen taloon ja sielläkös vasta oli joutavaa roinaa kirjahyllyt pullollaan! Tyhjiä! viinapulloja, viinipulloja, viskipulloja, kaljatölkkejä tuoppeja juustoveitsiä koristelautasia anopin kelloja pölyisiä kynttilätelineitä kaapeissa pornofilkkoja ja lehtiä. Verhoja ei ollut lattiat *****ssa ja nurkat vielä enemmän. Vessakaappi täynnä "äijä-tuotteita" pytty pesemättä ja peilikaapit.. No minä ihan yksin ilman miehen rahaa tai apua pintaremppasin koko huushollin 80-lukuisen pinttyneen ilmeen. Omilla työkaluillani ja koneillani. Ei ole pastellia eikä hajukukkia, eikä kyllä mustaa nahkasohvaakaan, Justiina tilittää ja jatkaa.

– Mulla on oma auto jonka huollan tai huollatan ihan itse omin rahoin. Itse vaihdan renkaat. Ostan varaosat. Vaihdan lamput ja valaisimet. Remppaan korjaan puunaan laitan. Mitä tekee ukko? Itkee narisee sama se mistä kuhan jostain. Kyllä, laitan pesemään omat sukkansa! Ja ostamaan kalsarinsa. Ja kyllä se olin minä kun tilasin lätkäkanavan. Ja pyöräytin parit mukulat. Siihen tais muuten hetkeksi osallistua ukkokin. Tuossa ne kasvaa äiteen varjossa, tenavat. Iskä makoo sohvalla ja pieröö. No haittaakse? Noei! Harvoin tarvii riidellä kuka teköö mitäkin.

Nyt on naisten vuoro kertoa omasta näkökulmastaan, millaista on asua vastakkaisen sukupuolen kanssa saman katon alla:Nainen, millaista on asua miehen kanssa? Kerro Koti-osion kyselyssä!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja