Suomalaiset ylistävät meikkiuutuutta: "CC-voide on couperosa-ihon pelastaja!"

Oletko jo kokeillut meikkimaailman tämän vuoden kovinta ja monipuolisinta meikkiuutuutta, eli CC-voidetta? Kauneusvinkit-sivuston lukijat kertoivat omista käyttökokemuksistaan ja siitä, mikä tämän monitoimituotteen paras ominaisuus onkaan suomalaisella iholla.

Huhtikuussa 2013 Kauneusvinkit-sivuston lukijoista noin 88 prosenttia ei ollut koskaan kuullutkaan CC-voiteista. Nyt tämä meikkimaailman yksi kuumimmista uutuuksista on löytänyt tiensä suomalaisnaisen meikkipussiin.

Ihon pieniä virheitä korjaava, kevyt Color Correcting -tuote on monella tasolla monipuolinen: se muun muassa tasoittaa ihon sävyä, peittää kirjavuutta, suojaa auringon haitallisilta säteiltä ja pitää meikin kauniina koko päivän.

Mutta mikä monitoimituotteen ominaisuuksista onkaan suomalaisen naisen käyttökokemuksissa tärkein suomalaiselle iholle?

TOP 6: CC-voiteen tärkein ominaisuus suomalaiselle naiselle

1. Peittää ihon kirjavuutta sekä punoitusta (31 prosenttia vastanneista)

"CC-voide on couperosa iholle oikea pelastus!"

"Ihoni on erittäin ohut ja läpikuultava ja taidan kärsiä myös couperosasta. Jo pieni lämpötilan muutoskin näkyy ihon kirjavuutena ja punoituksena. Kasvoissani on katkeilleita verisuonia siellä täällä. Olen myös useasti kärsinyt pahasta ihottumasta allergioiden ja atoopppisen ihoni vuoksi ja sekin on jättänyt jälkensä ihoon."

"Ihoni on couperosaan taipuvainen ja poskeni punoittavat helposti... siksi!"

"Ihoni ei ole enää niin punainen käytettyäni CC-voiteita. Mikä pelastus."

"Ihoni punoittaa usein varsinkin näin syksyllä, ja olenkin kokenut CC-voiteen olevan loistava meikkituote iholleni! Se ei myöskään tuki ihohuokosia tai saa ihoa näyttämään rasvaiselta."

"En olisi uskonut että pelkkä CC-voide riittää. Olen aina käyttänyt meikkivoiteita, mutta näin vain on, tosin pikkaisen laitan peitevoidetta poskipäihin, couperosaan. Mutta muuta en tarvitse, ja CC-voide sulautuu ihoon niin kivasti, helppo levittää."

2. Tasoittaa ihon epätasaista väriä sekä pieniä virheitä (28 prosenttia)

"Iho näyttää heti paremmalta kun pienet virheet tasoittuvat mutta näyttää silti, ettei olisi meikannut lainkaan vaan että on oikeasti nätti."

"Ennen kaikkea voiteen kevyt koostumus on mieleeni, raskaammissa meikkivoiteissa tulee nopeasti sellainen olo, että pakko päästä pesemään kasvot. CC-voidetta ei edes huomaa iholla, se sulautuu täydellisesti omaan ihon sävyyni ja peittää ihon virheet luonnollisen näköisesti."

"Pienten virheiden ja epätasaisuuksien peittäminen saa aikaan luonnollisen lopputuloksen. Millään konstein ei voi saada täydellistä lopputulosta, jos iho on liian hoitamaton ja huonossa kunnossa. Liiallinen peittely tekee vain suttuisen ja raskaan vaikutelman."

3. Tekee ihosta virheettömän sekä sileän näköisen (22 prosenttia)

"Minusta on ollut ihana huomata, kuinka monipuolinen CC-meikkivoide onkaan! Pidän siitä, kuinka helppo se on, mutta kuinka sileän ja hyvinvoivan ihon sillä saa. Olen vertaillut kokeilemalla laittaa CC-voidetta ainoastaan toiselle puolelle kasvojani. Ero oli merkittävä. Suosittelen kokeilemaan sitä kotioloissa."

"Virheetön iho on meikkaajan tärkein tavoite."

4. Heleyttää kasvojen ihoa (8 prosenttia)

"Kun on kysymys ikäihmiselle tulevasta voiteesta, on ihon heleys tärkein ominaisuus. Pidän itsestään selvänä, että se tasoittaa ihon väriä, peittää punotusta jne. Heleyden lisäksi voiteen tulisi liftata. Eli ryhdistää ihoa."

"Iho on voiteen jälkeen kimmoisa ja näyttää koko päivän kauniilta."

5. Pitää meikin kauniina pitkään (6 prosenttia)

"CC-voide jyrää kaikki käyttämäni meikkivoiteet kuusi nolla. Pidän siitä, miten iho pysyy "mattaisena", mutta silti niin kevyenä koko päivän."

6. Suojaa ihoa auringolta (2 prosenttia)

"On tärkeää, että meikkituotteissa on myös aurinkosuoja, ettei iho vanhene ennen aikojaan."


Lue myös:


Kymmenestä naisesta koostunut Lumene CC -testiryhmä kokeili ihon väriä korjaavaa Lumene CC Color Correcting Meikkivoidetta.


Lähde: Kauneusvinkit-sivuston kysely 2013: yhteensä 246 ääntä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja