Suomalainen Santtu Seppälä pääsee kuninkaallisiin häihin – naimisissa Meghan Marklen kollegan kanssa

Millaisessa puvussa Meghan Markle astelee alttarille? 1:16

Meghan Markle ja Sarah Rafferty tulivat molemmat tutuksi Pukumiehet-sarjasta.

VIDEO: Millaisessa puvussa Meghan Markle astelee alttarille?

Yhdysvaltalainen näyttelijä Meghan Markle menee lauantaina 19. toukokuuta naimisiin Britannian prinssi Harryn kanssa. Kuninkaallisissa häissä nähdään myös näyttelijän työnsä lopettaneen Marklen vanhoja työkavereita.

Yksi heistä on Pukumiehet-sarjassa Marklen rinnalla näytellyt Sarah Rafferty, joka näytteli sarjasta nerokasta assistentti Donna Paulsenia. DailyMailin mukaan Paulsen perheineen saapui Lontooseen aiemmin tällä viikolla. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Rafferty on naimisissa suomalaisen Aleksanteri Olli-Pekka "Santtu" Seppälän kanssa. Pari tanssi häitään jo vuonna 2001. Perheeseen kuuluu myös kaksi tytärtä, Oona ja Iris.


Perhe ikuistettiin paparazzikuviin eilen torstaina, kun he vierailivat Buckinghamin palatsilla. Isä otti kuvia perheen naisista poseeraamassa palatsin edustalla. 

Lehtitietojen mukaan Sarah Rafferty ei ole ainoa Pukumiehet-tähti, joka osallistuu kuninkaallisiin häihin.  

Myös muun muassa lakimies Harvey Specteriä näyttelevä Gabriel Macht on bongattu Lontoossa vaimonsa kanssa. Sarjassa Louis Littin roolia näyttelevä Rick Hoffman sen sijaan jakoi sosiaalisessa mediassa tiedon siitä, että hän "matkustaa itään erityistä tapahtumaa varten". 

Häistä lähetetään suomeksi selostettu suora lähetys AVAlla ja Katsomossa lauantaina 19.5. klo 13-16:30. MTV.fi seuraa häitä koko päivän!

Lue myös:

    Uusimmat