Mainos

Sunneva Kantola painottaa Miss Suomi -kilpailuissa yhtä asiaa ylitse muiden: "Edustavuudelle on kysyntää enemmän kuin koskaan"

1:01:52
Miss Suomi -semifinalistit julkistetaan.

Vuoden 2019 Miss Suomi -semifinalistit julkistettiin Villa Grandessa tiistaina 21.5. 

Miss Suomi -kilpailua luotsaava Sunneva Kantola kertoi Miss Suomi 2019 -semifinalistien julkistustilaisuudessa mietteistään koskien nykypäivän Miss Suomi -kilpailua. Kantola uskoo, että edustavuus on kaikkein tärkein asia, mitä misseihin tulee.

– Kauneuskilpailuissa niin maailmalla kuin meillä Miss Suomi -kilpailuissa on tänä päivänä ennen kaikkea kyse edustavuudesta. Edustavuudelle on kysyntää enemmän kuin koskaan, Kantola totesi tilaisuudessa.

– Kahden vuoden kokeilun jälkeen olemme konseptoineet koulutuskokonaisuudet ja meillä on ilo esitellä tänään ensimmäinen uudella konseptilla toteutettu koulutuskonsepti, Kantola kertoi.

Uusi Miss Suomi -kilpailussa käyttöön otettu konsepti tarkoittaa muun muassa sitä, että jokainen kisoihin osallistuva saa henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa edustustehtäviä varten.

– Koulutuksen aikana sekä vahvistetaan itsetuntoa että opitaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, taloudesta, puhumisesta runsaiden harjoitteiden kanssa. Koulutus vahvistaa myös kansainvälisissä kilpailuissa tarvittavaa edustavuutta uudelle tasolle, hän totesi.

– Koulutuksen avulla saamme kauniisti itsevarmoja brändilähettiläitä niin Suomeen kuin maailmalle edustamaan Suomea.

21 naista kilpailee jälleen Suomen kauneimman naisen tittelistä. Semifinalistit julkistetaan tiistaina 21. toukokuuta Vantaan Villa Grandessa. 

Uusi Miss Suomi kruunataan syksyllä 2019, jolloin hallitseva missi Alina Voronkova luopuu kruunustaan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja