Suhdehuhut nostivat tämän tilanteen jälleen tapetille – näin vuolaasti Ensitreffit-Matti avautuu Miran kaasolle pariskunnan tilanteesta

3:12
Matti ja Mira tapaavat Marleenan Porvoossa. Kolmikon keskustelu hämmentää Miraa.

Ensitreffit-Matin suhde on puhuttanut keskustelupalstoilla. Ohjelmassa mies avautui vuolaasti hänen ja Miran tilanteesta Miran ystävälle ja kaasolle. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mukana olleiden Miran ja Matin suhde kariutui ohjelmassa jo ennen asiantuntijoiden viimeistä tapaamista. Matti kertoi syyksi sen, että kaksikko oli juuttunut kaveritasolle eikä romanttista yhteyttä löytynyt. 

Mira sen sijaan olisi ollut vielä halukas jatkamaan suhdetta kuvausten jälkeen. 

Matti kertoi viimeisen jakson esittämisen jälkeen Aamulehden haastattelussa löytäneensä elämäänsä uuden ihastuksen. 

– Juttu on vielä ihan tuore, mutta odotan positiivisin mielin, miten tilanne etenee, hän paljasti lehdessä.

Matti vieraili marraskuun lopulla myös MTV Uutisten haastattelussa, missä hän vihjasi parisuhdekuvioista kysyttäessä, että "jotain saattaa olla meneillään".

– Katsotaan rauhassa, mihin se on menossa, hän totesi myös tuolloin.

Matin ja Miran ero on puhuttanut keskustelupalstoilla ja useissa keskusteluissa siihen on liitetty myös Miran kaaso ja hyvä ystävä Marleena, joka esiintyi myös osassa jaksoista. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 12. jaksossa nähtiin tilanne, jossa Miran ystävä Marleena saapui pariskunnan seuraksi Porvooseen. Ennen tätä Mira ja Matti olivat viettäneet päivää yhdessä ja Mira oli kuumeisesti yrittänyt saada Matista irti jotakin ja selvyyttä heidän suhdetilanteeseen. Molemmat kuitenkin tuskastuivat tilanteeseen eikä keskusteluyhteyttä löytynyt. 

Kun Marleena esittää kaksikolle kysymyksen heidän suhteensa tämänhetkisestä tilanteesta, avautuu Matti hänelle tavalla, joka häkellyttää Miraa. Hän on aiemmin päivällä yrittänyt saada miehen puhumaan siinä onnistumatta. Sen sijaan Marleenalle Matti kertoo vapautuneesti tunteistaan ja siitä, kuinka hän kokee tilanteen.  

– Tuli nyt kyllä vähän puun takaa nämä. Siis sillä tavalla, että nytkö me näistä asioista keskustellaan, Mira sanoo hämmentyneenä. 

Katso videolta, kuinka keskustelu jatkuu!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja