Ensitreffit alttarilla -Matti paljastaa: Parin ainoa pusu nähtiin hääjaksossa – "Fyysistä yhteyttä ei löytynyt"

Ensitreffit alttarilla 2:10
Näin Ensitreffit alttarilla -Matti kommentoi eroaan Mirasta – ”Hän koki sen jotenkin yllättävänä”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioitunut Matti kertoo MTV Uutisille, ettei fyysistä yhteyttä vaimoon syntynyt.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeinen jakso nähdään MTV3-kanavalla vasta viikon kuluttua, mutta suoratoistopalvelu C Moreen parien ratkaisut ilmestyivät nähtäville jo tiistaina 24. marraskuuta.

Pirkkalalaisen Matin ja järvenpääläisen Miran liitossa ratkaisun hetket koittivat kuitenkin jo ennen viimeistä jaksoa, sillä pari lähti eri teille jo ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa. Aiemmin välit olivat kiristyneet yhteisellä Porvoon-retkellä.

– Sellaista tietynlaista henkistä ja fyysistä yhteyttä ei löytynyt laisinkaan, ja sitä kautta sitten jäi aika paljonkin puuttumaan. Kaikkemme yritettiin, Matti arvioi marraskuussa MTV Uutisille.

Mira kertoi sarjan toiseksi viimeisessä jaksossa joutuneensa tivaamaan mieheltään kantaa siihen, jatkuuko yhteinen matka vielä kameroiden sammuttua. Tässä yhteydessä Matti ilmoitti jo ennen viimeistä tapaamista asiantuntijoiden kanssa, ettei hän tahdo jatkaa liittoa. 

– Iso yllätys se ei ollut, vaikka vähän yllättäen ehkä tietyssä hetkessä se haluttiin päättää, Matti pohtii jälkikäteen tilannetta.

Mira puolestaan sanoi tunteneensa itsensä petetyksi, koska hän joutui puristamaan päätöksen ulos puolisostaan. Matti puolestaan kertoo nyt yllättyneensä siitä, että Mira koki asian tulleen puskista, kun fyysinen läheisyys puuttui suhteesta käytännössä kokonaan.

– Oltiin kuitenkin puhuttu paljon siitä, etten näe oikein mitään liimapintaa, minkä takia me olisimme yhdessä. Ja totta kai sitten myös se, että fyysisesti vakavin hetki nähtiin jo hääjaksossa silloin, kun pussattiin "tahdon"-sanan jälkeen. Sen jälkeen ei semmoista ollut, niin en sitten tiedä, miten se niin puskista tuli, Matti toteaa.

Matin mukaan iso suhteessa haaste oli se, ettei parilla ollut elämässä juuri mitään yhteistä. Hän arvioi myös, että molemmat olivat lähteneet ohjelmaan hieman erilaisista lähtökohdista.

– Hyvin nopeasti kävi ilmi, että Miralla oli aika voimakas se perhe- ja kotihaave. Tuli ehkä vähän se fiilis, että toinen tarvitsee miehen, jotta voisi toteuttaa omaa unelmaansa. 

Vaihdettiinko suudelmia enää hääjakson jälkeen? Katso Matin vastaus yllä olevalta videolta!

Kauden loppuratkaisuja puitiin tiistaiaamuna tuoreeltaan myös MTV Uutiset Livessä. Kuinka Matin kanssa avioitunut Mira kommentoi eroon johtaineita tapahtumia ja millaisia päätöksiä muut parit tekivät? Katso video:

Näin Ensitreffit alttarilla -kausi päättyy – katso Miran ja Matin tunnelmat 11:05

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso nähdään MTV3-kanavalla tiistaina 1. joulukuuta kello 21.

Lue myös:

    Uusimmat