Mainos

Stylistin persoonallinen koti

T.i.l.a. vieraili Anne-Maria Ylitapion kauniissa kodissa Helsingissä. Anne-Maria on työskennellyt muodin parissa ensin mallina ja myöhemmin muotikoordinaattorina, toimittajana ja stylistinä. Nykyään hän myös stailaa mainoksia ja lavastaa tv- ohjelmia.

Asunnossa miellyttää erityisesti valoisuus ja selkeä pohjaratkaisu. Vaaleaa kotia maustavat itämaiset mausteet, rauhoittavat modernit klassikot ja muodikkaat pleksikalusteet. Valaisimet on valittu tarkkaan harkiten.

Keittiön ilme on tumma ja melko maskuliininen. Välitilassa on käytetty kiveä, kuten työtasoissakin. Tummat sävyt antavat keittiön ikään kuin kadota näkyvistä. Päällekkäin sijoitetut kultakehyksiset peilit – hopean hohtoisen sametilla kuvioidun tapetin päällä – tuovat runsaudessaan mieleen Coppolan elokuvan Maria Antoinette.

Koska vaatekaapit on kätketty pois näkyvistä, on kauniille itämaisille kaapeille jäänyt hyvin tilaa. Toinen toistaan upeammin maalatut kaapit ovat koristeellisuudessaan mielenkiintoisia yksityiskohtia muuten melko mustavalkoisessa sisustuksessa.

Makuuhuonetta rytmittävät reippaat Gantin raidat ja seinälle tuo mielenkiintoa Boontjen Garland valaisin.

(T.i.l.a. 24.1.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.