Stratovarius julkisti uuden rumpalinsa

Stratovarius-bändi on valinnut riveihinsä uuden rumpalin. Bändi kertoo valinnasta nettisivuillaan.

Stratovarius ilmoitti maaliskuun alussa nettisivuillaan hakevansa bändiin uutta rumpalia. Bändin edellinen rumpali Jörg Michael oli sairastunut yllättäen syöpään loppuvuodesta 2010 ja jättäytyi taka-alalle bändissä. Stratovariuksen nokkamies Timo Kotipelto kertoi huhtikuussa MTV3.fille, että vakavasta sairaudesta toipunut Jörg Michael oli ehtinyt miettiä bändistä lähtemistä kuitenkin jo ennen sairastumistaan.

Jo huhtikuun alkuun mennessä Kotipelto sai päivitellä lukuisten hakemusten määrää ja miehen mukaan bändin riveihin hinkui myös kansainvälisesti tunnettuja jätkiä. Yhteensä hakemuksia tuli yli sata kappaletta. 20. kesäkuuta Stratovarius uutisoi nettisivuillaan valinneensa bändille uuden rumpalin. Kyseessä on 24-vuotias suomalaismies Rolf Pilve.

– Kilpailu oli kova, mutta Rolf oli selkeästi paras. Hänellä oli soiton tarkkuus, vahvuus ja asenne kohdallaan saman tien. Rolfilla on huikea tekniikka soittaa rumpuja ja uskon hänen musikaalisuutensa tuovan jotain uutta myös vanhoihin biiseihimme, Kotipelto kertoo Stratovariuksen kotisivuilla.

Uusi rumpali kertoo bändin nettisivuilla valmistautuneensa koe-esiintymiseensä opettelemalla soitamaan erilaisia Stratovariuksen biisejä.

–Jätkien kanssa oli mahtavaa soittaa ja jo seuraavana päivänä sain kuula olleeni koe-esiintyjistä paras. Tämän jälkeen minulla oli vielä toinen koe-esiintyminen, tosin huomattavasti rennompi sellainen.

Rolf Pilve astelee Stratovariuksen kanssa lauteille ensimmäisen kerran Helsingin Tavastialla 11. heinäkuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat