Stratovariuksen rumpaliksi älytön tunku: Myös kansainväliset tähdet hakeneet

Stratovarius-bändin laulaja Timo Kotipelto kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille yllättyneensä hakemuksien määrästä.

Stratovarius ilmoitti maaliskuun alussa nettisivuillaan hakevansa bändiin uutta rumpalia. Bändin edellinen rumpali Jörg Michael oli sairastunut yllättäen syöpään loppuvuodesta 2010. Kotipelto kertoo, että vakavasta sairaudesta toipunut Jörg Michael oli ehtinyt miettiä bändistä lähtemistä kuitenkin jo ennen sairastumistaan.

MTV3.fin Viihdeuutiset tiedusteli Kotipellolta Plan Jäägaalan infotilaisuudessa, onko hakemuksia bändin uudeksi rumpaliksi tullut paljon?

– Ihan älyttömästi on tullut hakemuksia, pakko sanoa, että on kyllä ollut valtava yllätys. Vaikka ilmoitus rumpalin hausta laitettiin julki jo kuukausi sitten, niin edelleen tulee päivittäin hakemuksia. On ollut kiva huomata, että siellä on myös kansainvälisesti tunnettuja jätkiä, jotka ovat hakeneet. Aika huikeeta, Kotipelto fiilistelee.

Millaista rumpalia Stratovarius sitten hakee?

– Meillä on rumpalille kaksi kriteeriä, pitää olla kova soittamaan ja hyvä jätkä, näitä kahta ei olekaan helppo yhdistää. Lisäksi hakemuksiin on toivottu linkkiä videonäytteeseen. Yksittäin semmoisia hakemuksia, jotka täyttävät kriteerin on tullut yli sata.

Stratovariukselle on jo kesälle keikkoja buukattuna, vaikka rumpali on vielä hakusessa. Vielä rumpalin suhteen ei ole tehty mitään päätöstä, mutta seuraavaksi vuorossa olisi koe-esiintymiset. Tarkoituksena olisi löytää uusi jäsen bändiin kesään mennessä ja työstää uutta materiaalia hänen kanssaan loppusyksystä.

Timo Kotipelto on mukana Plan Jäägaalassa Espoon Barona Areenalla 19. huhtikuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat