Stephen “tWitch” Boss kuoli ilman testamenttia – leski Allison hakee itselleen puolta aviomiehensä omaisuudesta

Dj ja tanssija Stephen ”tWitch” Boss teki itsemurhan joulukuussa 2022.

Edesmenneen dj:n ja tanssijan Stephen ”tWitch” Bossin leski Allison Holker Boss on pyytänyt 6. helmikuuta Kalifornian tuomioistuinta myöntämään itselleen puolet aviomiehensä omaisuudesta, koska tämä kuoli ilman testamenttia.

Stephen teki itsemurhan 40-vuotiaana motellissa, Los Angelesissa, 13. joulukuuta. Viranomaiset löysivät myös itsemurhaviestin, joka viittasi hänen aikaisempiin kamppailuihinsa elämässä, mutta sen tarkkaa sisältöä ei ole julkistettu.

Allison pyysi jättämässään hakemuksessa tuomioistuinta vahvistamaan eloonjääneelle puolisolle kuuluvan omaisuuden ja puolisolle siirtyvän omaisuuden määrittämistä. Tällainen on varsin tavanomainen menettely vastaavanlaisissa tapauksissa.

Hakemuksen mukaan Stephenillä ei ollut nettovarallisuutta, kun pariskunta meni naimisiin vuonna 2013. Allisonin mukaan Stephen omisti vain vähäarvoisia henkilökohtaisia tavaroita ennen kuin hän alkoi työskennellä vakituisesti Ellen DeGeneresin show’n parissa. Stephen toimi DeGeneresin keskusteluohjelman dj:nä ja yhtenä vastaavana tuottajana.

Myös Allison Holker Boss on tanssija, ja hän jakoi 14. tammikuuta parin yhteisen tanssivideon. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Allisonin mukaan heidän välillään ei ollut kirjallisia sopimuksia ennen Stephenin kuolemaa, joten hän pyysi hakemuksessaan Stephenin puolta Stephen Boss Productions -yrityksestä ja hänen Goldman Sachs -sijoitustiliään. Tuomioistuimen hakemuksen mukaan Allison pyytää myös rojalteja erinäisiltä yrityksiltä.

Stephenillä ja Allisonilla on kolme lasta: Weslie, 14, Maddox, 6, ja Zaia, 3.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat