Mainos

Spotify edellyttää uusilta käyttäjiltä Facebookiin kirjautumista

Musiikkipalvelu Spotifyn menettely uusien käyttäjien liittymisessä palveluun on aiheuttanut närää. Spotifyssa edellytetään nyt, että uusilla käyttäjillä on oltava Facebook-tili ennen liittymistään musiikkipalveluun.

Facebook ja Spotify aloittivat yhteistyön keväällä. Teknologiasivusto TechCrunchissa todetaankin, että Spotify näyttää nyt lopullisesti yhdistäneen tulevaisuutensa Facebookin kanssa.

Asia on sytyttänyt kärkevää kommentointia Twitterissä. Erään manageriyhtiön kerrotaan todenneen, että "Spotify on myynyt sielunsa paholaiselle".

On kuitenkin ymmärrettävää, että Spotify on halunnut palveluunsa lisäpotkua sosiaalisen verkoston valtaisan suosion vanavedessä.

Spotify MTV3 Uutisille: Kirjautumisten integrointi looginen siirto

Spotifyn Euroopan PR manageri Sofie Grant kertoo MTV3 Uutisille, että kirjautumisen integrointi Facebookin kanssa on looginen askel yhtiölle.

- Suurin osa palvelumme käyttäjistä on jo Facebookissa. Käytämme Facebookia osana palvelumme sosiaalisia ominaisuuksia. Olemme luoneet yksinkertaisen ja saumattoman sosiaalisen kokemuksen ottamalla käyttöön Facebookin kirjautumisen, Grant toteaa.

- Facebook-tiliä voi ajatella eräänlaisena virtuaalisena passina, jolla käyttökokemuksesta tehdään sulavampi ja helpompi. Nyt muistettavana on yksi käyttäjätunnus ja salasana vähemmän. Facebookiin ei silti ole pakko olla yhteydessä ja Facebookissa ollessaankin voi aina päättää mitä haluaa jakaa muuttamalla Spotifyn asetuksia, kommentoi Grant.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.