Spekulaatiot jatkuvat: Aikooko seksuaalirikoskohussa ryvettynyt prinssi Andrew naimisiin ex-vaimonsa kanssa? Nämä merkit viittaavat siihen

1:44
Prinssi Andrew joutuu oikeuteen: Syytetään seksuaalirikoksesta

Vanity Fair -lehdessä spekuloidaan, että seksuaalirikoksista syytetty prinssi Andrew olisi aikeissa avoitua ex-vaimonsa Sarah Fergusonin kanssa uudestaan.

Brittihovin ympärillä alkoi velloa huhuja kuninkaallisista häistä pian sen jälkeen, kun kuningatar Elisabetin pitkäaikainen puoliso prinssi Philip oli menehtynyt. Kyse oli parin toiseksi vanhimmasta pojasta prinssi Andrew'sta, jonka uskotaan olevan aikeissa avioitua ex-puolisonsa Sarah Fergusonin kanssa.

Vuonna 1992 skandaalinkäryisesti erilleen muuttanut pariskunta erosi vuonna 1996, mutta on kuitenkin asunut yhdessä Windsorin linnan liepeillä sijaitsevassa Royal Lodgessa vuodesta 2004. Vaikka kuningatar Elisabetin tiedetään olevan lämpimissä väleissä entisen miniänsä kanssa, suhtautui edesmennyt prinssi Philp "Fergieen" selvästi jyrkemmin.

Spekulaatiot ex-parin avioitumisaikeista käyvät jälleen kuumina, kun Vanity Fair -lehden kuninkaallistoimittaja Katie Nicholl kirjoitti saaneensa vihiä siitä, että prinssi Andrew tahtoisi jälleen naimisiin Fergusonin kanssa.

– Sarah ja Andrew ovat olleet läheisempiä kuin koskaan, Nichollin luotettava lähde paljastaa.

– He rakastavat toisiaan ja välittävät toisistaan yhä valtavasti ja ovat eläneet yhdessä koko pandemian ajan. Se on sytyttänyt uudestaan jonkinlaisen kipinän, joten uskon, että toiset häät tulevat tapahtumaan, jos se riippuu Andrew'sta.

Yorkin herttuan nimi on yhdistetty jo pitkään liikemies Jeffrey Epsteinin ympärille nivoutuneeseen seksuaalirikosvyyhteen. Andrew joutui Epstein-kytköstensä vuoksi astumaan sivuun kuninkaallisista velvollisuuksistaan loppuvuodesta 2019, ja tämän vuoden elokuussa amerikkalainen Virginia Giuffrehaastoi Yorkin herttuan oikeuteen.

Giuffren mukaan hänet pakotettiin vuonna 2001 harrastamaan seksiä prinssi Andrew'n kanssa, kun hän oli vasta 17-vuotias. Syyteen mukaan prinssi Andrew pakotti Giuffren seksiin Lontoossa, Epsteinin pitkäaikaisen kumppanin Ghislaine Maxwellin kotona, sekä Epsteinin tiluksilla New Yorkissa ja Yhdysvaltain Neitsytsaarilla. Giuffre on lisäksi kertonut, että hän oli kaksi vuotta sitten 66-vuotiaana tutkintavankeudessa kuolleen Epsteinin seksikaupan uhri vuosina 2000–2002.  

Prinssi Andrew on toistuvasti kiistänyt häneen kohdistuneet syytökset.

Sarah Ferguson on seissyt vankkumattomasti ex-miehensä ja kahden aikuisen lapsensa isän rinnalla koko ajan. Myös tämän on tulkittu Nichollin mukaan vihjeeksi siitä, että pari voisi astella uudestaan alttarille.

Andrew tapasi hiljattain myös kuningatar Elisabetin, jonka kerrotaan olevan hyvin huolissaan suosikkipojakseen usein väitetyn lapsensa tilanteesta. Kaksikon huhutaan keskustelleen muun muassa siitä, voisiko Andrew palata edustamaan ensi kesänä, kun Britanniassa juhlitaan kuningattaren vallassaolon 70-vuotista taivalta, eli platinajuhlaa.

Myös Sarah Ferguson on viettänyt aikaa kuningattaren suosikkipaikassa Balmoralin linnassa tänä kesänä. Tämä ei kerro hänen läheisistä väleistään ainoastaan prinssi Andrew'n vaan myös tämän äidin kanssa. Nicholl kirjoittaa Vanity Fairissa, että kuningatar olisi todennäköisesti iloinen siitä, jos ex-pari palaisi virallisesti yhteen.

– Se voi aivan hyvin tapahtua, mutta nyt tärkeintä on, että Sarah tukee Andrew'ta tämän vaikeina aikoina, toinen lähdee kertoo Nichollille.

Tämän lähteen mukaan molemmat tahtovat nyt pitää mahdollisimman matalaa profiilia.

Lähde: Vanity Fair

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja