Söpöysvaroitus! Balilainen hotelli tarjoaa asiakkailleen koiranpentuterapiaa

1:45
Näin totutat koiran kynsien leikkaamiseen.

Balilainen majoituspaikka keksi loistavan tavan pitää asiakkaansa rentoutuneina: he tarjoavat koiranpentuterapiaa.

Jos haaveilet lomasta Balilla ja olet eläinrakas, ehkä sinun pitäisi harkita tätä hotellin ja hostellin yhdistelmää. Delish ja Insider kirjoittivat aiemmin Puri Garden hotellista, joka tarjoaa asiakkailleen koiranpentuterapiaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pentuterapiaa kahdesti viikossa

Koiranpentujen rapsuttelulle ja paijaamiselle on hotellilla varattu aikaa tiistaisin ja torstaisin puoli kahdesta puoli neljään iltapäivällä. Majoituspaikan Instagram-kuvista päätellen koiranpennut ovat saavuttaneet suurta suosiota. Rapsuttelijoista ei ole pulaa – kukapa voisi vastustaa suloisia koiranpentuja?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.

Mistä pennut tulevat?

Koiranpennut eivät ole majoituspaikan omia, vaan yritys tekee yhteistyötä rescuekoirajärjestö Bali Dog Associationin kanssa. Järjestö pelastaa koiria Indonesian kaduilta. Hotellille pentuja tuodaan säännölliselle vierailulle, jolloin majoituspaikan asiakkaat pääsevät hoivaamaan suloisia koiranpentuja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muutakin hemmottelua

Puri Garden tarjoaa muutakin hemmottelua, joita moni Balille matkustava saattaa kaivata. Majoitusmaksuun kuuluu herkullinen aamupala ja lisäksi hotellilla voi osallistua muun muassa joogatunneille. Rentoutumiseen on ainakin hyvät puitteet. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.

Koiranpentujen ihastelu, herkulliset aamupalat ja joogatunnit eivät köyhdytä kukkaroakaan liikaa. Hinta yhdeltä yöltä liikkuu 20–65 euron välillä.

Majoituspaikka on saanut Insiderin mukaan loistavat arvostelut – koiranpennut lienee ainakin kasvattamassa osaltaan asiakastyytyväisyyttä. 

Voisikohan vastaavaa yhteistyötä löytöeläinkoirajärjestön kanssa kokeilla Suomessakin?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja