Sointu Borgin tissit nousivat vitsailun aiheeksi tv:ssä – näin hän suhtautuu asiaan

Sointu Borg roastaa paikallaolijoita Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa 4:43
Katso videolta Sointu Borgin hulvaton puheenvuoro Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa

Sointu Borg toimii roastaajana tuoreessa Joonas Nordman Show: Grillikausi -jaksossa.

Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman toisen kauden kolmannessa jaksossa kunniavieraan paikan ottaa Timo Jutila. Roastaajien virkaa puolestaan toimittavat Ursula Herlin, Mika Saukkonen, Ali Jahangiri, Sointu Borg ja Anitta Ahonen.

Jakson alussa illan isäntä Joonas Nordman esittelee paikallaolijat yleisölle. Borgin kohdalla yleisö antaa tälle raikuvat aplodit.

Ihanaa Sointu, että pääsit paikalle! Mitä se kertoo sinusta, että ainoa rakastettava ja aito puoli on veljesi? Nordman laukoo Borgille tämän Topi-veljeen viitaten. Topi on tuttu Ylen Kirjolla-sarjasta.

Borgille kuittailu ei suinkaa lopu tähän.

– Perheenne kertoi Kotiliesi-lehden haastattelussa, että sinun Topi-veljeäsi ei pienenä pystynyt katsomaan suoraan silmiin. Sinua ei ole kukaan katsonut silmiin sen jälkeen, kun hankit silikonit, Nordman laukoi.

– Tein oikeasti äsken takahuoneessa sen virheen, että katsoin Sointua silmiin, ja Sointu pahastui! Hän sanoi, että "Joonas, rintani ovat täällä", hän jatkoi.

Kyseessä ei suinkaan ole ainoa kerta, kun Borgin rinnat mainitaan jaksossa. MTV oli paikalla seuraamassa jakson kuvauksia ja kysyi nauhoitusten jälkeen Borgilta, mitä ajatuksia tällä heräsi itseensä kohdistuneista tissivitseistä.

– Kun on itse heittänyt siitä niin paljon läppää ja tehnyt osan omaa henkilöbrändiä, niin se ei oikeastaan ole mikään "Auts". Sitä tekee itse niin paljon. Ja minähän olen ollut niin ylpeä plastiikkakirurgiastani! Borg nauroi.

Joonas Nordman Show: Grillikausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla perjantaisin klo 22.35. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat