Soini: Perussuomalaiset tekevät rakennepaketista välikysymyksen

Perussuomalaiset tekevät rakenneuudistuspaketista välikysymyksen eduskunnassa, kertoo puolueen puheenjohtaja Timo Soini. Soini sanoo tiedotteessa, että hallituksen luottamus tulee mitata jo ennen joulua. 

Soinin mukaan puolue on valmis neuvottelemaan yhteistyöstä muun opposition kanssa. Jollei yhteistyötä synny, perussuomalaiset jättävät välikysymyksen yksin. 

Keskustan mielestä vielä ei ole oikea aika harkita välikysymystä, sanoo eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kimmo Tiilikainen STT:lle. Hänen mukaansa asiaa ei kannata pohtia ennen kuin tiedetään, missä muodossa hallitus tuo rakennepaketin eduskuntaan. 

- Uskon, että kun on kyse näin mittavasta uudistuksesta, joka toteutuessaan vaikuttaa lähes kaikkien suomalaisten elämään, hallitus kunnioittaa parlamentaarista perinnettä ja mittaa luottamuksensa itse, Tiilikainen sanoo. 

Jos luottamusäänestykseen ei hallituksen aloitteesta kuitenkaan päädytä, keskustan täytyy Tiilikaisen mukaan harkita välikysymystä. Siinä tapauksessa asiasta keskusteltaisiin myös perussuomalaisten kanssa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja