SM-liigassa viritellään jättiyllätystä! KalPa laittoi mestarisuosikki Ilveksen kuilun partaalle

KalPa tekee 3-2 maalin 1:23
Matyas Kantner vie hirmulämärillään KalPan johtoon kolmannen erän loppuvaiheilla

Jääkiekon SM-liigassa KalPa virittelee nyt kevään jymypaukkua, sillä se laittoi mestarisuosikki Ilveksen todella ahtaalle joukkueiden välisessä puolivälieräsarjassa. KalPa vei neljännen kohtaamisen nimiinsä lukemin 4–2. Se on enää voiton päässä välieräpaikasta.

KalPa oli runkosarjassa seitsemäs, minkä myötä se kohtasi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Sportin. KalPa hoiti tuon sarjan nimiinsä voitoin 2–0. Tämä taas tiesi sitä, että KalPa kohtasi puolivälierissä runkosarjan kakkosen Ilveksen.

KalPa horjutti Ilvestä oikein kunnolla sarjan alkuvaiheilla, kun se otti jatkoerävoitot niin ensimmäisestä kuin toisesta kohtaamisesta.

Ilves kavensi tilannetta maanantaina, kun se oli parempi Eemeli Suomen jatkoeräosumalla lukemin 3–2.

Keskiviikkona karavaani siirtyi Kuopioon.

Ottelun avauserässä nähtiin kuohuntaa, kun Ilveksen Matias Mäntykivi huitoi itsensä suihkuun.

KalPa osui seuranneella ylivoimalla, kun Filip Westerlund ampui kiekon ranteella verkkoon.

Ilves tasoitti tasavajaalla. Asialla oli Sami Niku, jonka napautus painui nuottaan.

Ilves karkasi toisessa erässä 2–1-johtoon, kun Eemeli Suomi osui maalinedustalta.

KalPa tuli kolmannessa erässä tasoihin, kun Andreas Okany sivalsi pomppukiekon nuottaan.

Eikä siinä vielä kaikki.

KalPan vahva ote jatkui ja pian helähti. Kuopiolaisjoukkueen alkuvuoden tehomies Matyas Kantner painoi kiekon hirmulämärillä nuottaan ajassa 57.09.

KalPan energiahyökkääjä Okany iski kiekon loppuhetkillä tyhjiin. KalPalle täten 4–2-voitto.

Sarja jatkuu perjantaina Tampereella. Välieriin etenee neljällä voitolla.