SM-liigassa heti värinää kulisseissa – tämä tuomareilta lipsahtanut temppu ihmetytti Jukka Rautakorpea: "Olisi voinut mennä puoli kautta pilalle"

Jukka Rautakorpi kihisi ottelun jälkeen – JYP-tähti rusikoinnin kohteena 1:08
Jukka Rautakorpi kihisi ottelun jälkeen – JYP-tähti rusikoinnin kohteena, tästä taklauksesta ei tuomittu rangaistusta

JYPin ja TPS:n välinen Liiga-avaus jätti pestäväksi jälkipyykkiä. JYP-valmentaja Jukka Rautakorpi tarttui tuomaritoimintaan heti ensimmäisen taiston jälkeen, kun mailataiteilija Severi Lahtinen jäi ottelun toisessa erässä polvitaklauksen alle. Tilanteesta ei kuitenkaan tuomittu rangaistusta eikä se edennyt kurinpitoon. Voit katsoa tästä jutusta Lahtiseen kohdistuneen rusikoinnin.

JYPin Mikko Petman sai kolmannessa erässä ison ulosajorangaistuksen, kun hän taklasi TPS:n Kasper Koskista selästä.

Jyväskylässä rytisi! Tämä ulosajoon johtanut raju taklaus jäi ilman kurinpitotoimia 3:57
Jyväskylässä rytisi! Tämä ulosajoon johtanut raju taklaus jäi ilman kurinpitotoimia

JYP-valmentaja Jukka Rautakorpi oli niukkasanainen kommentoidessaan Petmanin tilannetta ottelun jälkeen. Rautakorpi kuitenkin nosti esiin ottelussa nähdyn toisen taklauksen, jossa JYPin Severi Lahtinen jäi TPS:n Sisu Lehtosen jyrän alle. 

Jukka Rautakorpi piti Severi Lahtiseen kohdistunutta tööttiä selvänä polvitaklauksena. Katso tilanne pääkuvan videolta!

– Lahtisen taklauksesta ei tullut edes jäähyä, se oli kuitenkin selvä polvileikkaus. Outoa tuomareilta, ettei kukaan neljästä sitä nähnyt. Isoihin tuomioihin en ota kantaa. Kai sitä nyt fiksu ihminen pystyy videolta katsomaan jäähyt oikein, luulisi ainakin näin. Aika puusilmä jos ei pysty videolta näkemään, turha niitä kritisoida. 

Rautakorvelta tivattiin toistamiseen näkemystä Petmanin ulosajosta. Konkarivalmentaja ei kuitenkaan suostunut kertomaan mielipidettään tarkemmin.

– Jos se videolta katsotaan, niin kyllä aika puusilmä on, jos ei sieltä pysty katsomaan. Jos se menee vielä vihkoon, niin en tiedä, mitä seuraavaksi keksitään. 

– Yksi iso jäähy jäi viheltämättä. Siinä olisi voinut mennä puoli kautta pilalle jätkällä sen jälkeen, Rautakorpi palasi vielä Lahtisen tilanteeseen.

Lehdistötilaisuus: JYP - TPS 6:09
Jukka Rautakorpi oli pettynyt tuomaritoimintaan Liiga-avauksen jälkeen 

 

Lue myös:

    Uusimmat