SM-liigaseuran yt-neuvottelut nopeasti päätökseen: lomautuksia ja potkuja

Lahden Pelicans kuuluu viiden liigaseuran joukkoon, jotka ovat toistaiseksi ilmoittaneet yt-neuvotteluista. Seura on nyt myös tiedottanut maanantaina päättyneiden neuvotteluiden lopputuloksista.

Päätöksen mukaan kolme työntekijää irtisanotaan ja muu vakituinen henkilöstö lomautetaan enintään 90 päivän ajaksi. Irtisanomiset kohdistuvat ravintolahenkilökuntaan. Lomautukset toteutetaan porrastetusti huhtikuun alun ja vuodenvaihteen välillä.

– Tämän hetkinen tilanne Suomessa ja maailmalla tekee tulevaisuuden näkymistä haastavat ja mahdottomat ennustaa. Meidän jääkiekkokautemme ulkopuolinen liiketoiminta pohjautuu tapahtumiin ja ravintolabisnekseen, joten sen suhteen lähitulevaisuus näyttää liiketoimintamme kannalta synkältä, toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kommentoi seuran tiedotteessa

– Tällaiset henkilöstöön kohdistuvat ratkaisut ovat aina vaikeita, mutta ne olivat pakollisia tässä vallitsevassa tilanteessa. Haluan kiittää henkilöstöä ymmärryksestä ja hyvässä hengessä käydyistä neuvotteluista. Tästäkin selvitään, mutta siihen tarvitaan sekä henkilöstön että muun yhteisön tukea.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja