Skorpionin vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Skorpioni-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


SKORPIONI 24.10.–22.11.

Rakkaus

Vuosi on täynnä intohimoa, ja saa jotkut skorpionit etsimään epätoivoisesti rakkautta. Vuosi suosii vakiintumista, mutta jollei sellaista ole näköpiirissä, on luvassa ainakin lyhyempiä suhteita. Niistä ei kuitenkaan synny mitään suurempaa ja vakavampaa.

Parisuhteessa elävät skorpionit voivat tuntea itsensä hieman tyytymättömiksi ja haluaisivat kumppaniltaan jotakin enemmän, vaikkeivät välttämättä edes tiedä mitä. Se voi johtaa riitoihin, jotka kuitenkin ratkeavat nopeasti. Mustasukkaisuuskin voi nostaa päätään, ja sitä kannattaa kaikin tavoin hillitä. Yritä antaa huomiota kumppanillesi, äläkä anna töiden viedä sinua kokonaan.

Työ ja ura

Tänä vuonna sinun on vaikea pysäyttää itseäsi. Töidesi määrä lisääntyy huomattavasti alkuvuoden aikana, ja se pitää sinut todella kiireisenä. Omistaudut kokonaan työllesi, ja työ viekin aikasi lähes kokonaan. Innostuneisuutesi ja taitosi voivat synnyttää kateutta työkavereissasi.

Sinun kannattaa pitää silmäsi avoinna myös mahdollisille muutoksille. Kyseessä voi olla uusi työpaikka tai vaikkapa yrityksen perustaminen. Jos olet aikeissa aloittaa jotakin uutta, pyydä neuvoja asiantuntijoilta.

Raha-asiat

Viime vuonna olet tuhlaillut rahojasi turhuuksiin. Sinun kannattaa kartoittaa rahatilanteesi tarkkaan ja käyttää rahojasi järkevästi. Mieti mikä on sinun suhteesi rahaan. Olet hyvin peräänantamaton ja kun saat päähäsi jotakin, et siitä hevillä luovu. Se on vahvuutesi, mutta voi kääntyä myös heikkoudeksesi. Päättäväisyytesi auttaa sinua ansaitsemaan rahaa, mutta sinun on varottava tuhlaamasta sitä välittömästi.

Tänä vuonna ei kannata ottaa rahallisia riskejä, sillä et tule luultavasti saamaan sijoituksistasi odottamaasi tuottoa. Jos olet lainannut rahaa jollekulle, sinun voi olla vaikeaa saada rahojasi takaisin.

Terveys

Älä pidä terveyttä itsestäänselvyytenä. Henkinen stressi voi aiheuttaa fyysisiäkin sairauksia. Jonkun perheenjäsenen terveydentilakin voi aiheuttaa sinulle huolta. Kun huolet helpottavat ja saat stressin hallintaan, on terveytesi hyvä loppuvuoden ajan.

Haaveet

Tänä vuonna haaveilet paljon, mutta kun sinun pitäisi ryhtyä toimimaan unelmien toteuttamiseksi, et oikein tiedä mitä sinun pitäisi tehdä. Käsittele haaveitasi yksi kerrallaan, niin sinun on helpompi saada niistä ote.

Uudenvuodenlupaus: Lupaa itsellesi olla tänä vuonna vähemmän itsepäinen. Elämä on silloin paljon helpompaa niin itsellesi kuin läheisillesikin.

Lue myös:

    Uusimmat