SJK nappasi runsaasti kiinnostusta herättäneen suomalaispelaajan

Jalkapallon Veikkausliigassa FC Interin riveissä vahvaa kautta pelaava Martti Haukioja edustaa MTV Urheilun tietojen mukaan ensi kaudella Seinäjoen Jalkapallokerhoa. 

21-vuotias monipuolinen toppari valitsi lopulta uudeksi osoitteekseen pronssimitaleissa ja europaikassa kiinni olevan SJK:n.

Tiettävästi myös Suomen mestaruutta hamuava Kuopion Palloseura ja Haukiojan nykyinen seura tarjosivat sopimusta HJS:n ja Ilveksen kasvatille. 

Haukiojalla on kokemusta uraltaan Italian kentiltä Chievon alle 19-vuotiaiden joukkueesta. Lisäksi hän on edustanut kotimaan kentillä myös Vaasan Palloseuraa. 

MTV Urheilun tietojen mukaan kulisseissa käydään tällä hetkellä suomalaisten kärkikastin seurojen kesken kovaa vääntöä nimenomaan nuorehkoista, tasonsa pääsarjassa osoittaneista suomalaispelaajista - kuten esimerkiksi Haukioja. 

Resursseiltaan selkeä ykkönen HJK on pelaajille edelleen selkeästi houkuttelevin osoite, mutta sen jälkeen suhteellisen tasaisessa ryppäässä tulevat maksukykyiset organisaatiot KuPS, FC Inter ja SJK. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja