Sivuroolista valokeilaan – muistatko nämä Frendit-hahmot?

Frendit-sarjassa sivuhahmoja näytelleet tähdet ovat luoneet mielenkiintoiset urat sarjan päättymisen jälkeen.

Yli kymmenen vuotta sitten päättyneen Frendit-sarjan päänäyttelijät ovat pysyneet valokeilassa sarjan jälkeenkin. Monet heistä työskentelevät edelleen viihdealalla näyttelemisen, käsikirjoittamisen ja ohjaamisen parissa.

Frendeissä on kuitenkin nähty myös monia kiinnostavia sivuhahmoja, jotka ovat näytelleet tiensä katsojien sydämiin Rossin, Rachelin, Chandlerin, Monican, Phoeben ja Joeyn rakastettuina, kämppiksinä ja työkavereina.

Eddie Cahill näytteli vuosina 2000-2001 söpöä toimistotyöntekijää Tag Jonesia, joka rakasti Rachel Greeniä ja hänen skootteriaan. Frendit-urakkansa jälkeen Cahill on näytellyt useissa tv-sarjoissa, kuten Sinkkuelämää ja CSI New York, jossa hänet nähtiin lähes 200 jaksossa Don Flackin roolissa.

Kuka voisi unohtaa Chandlerin hieman häiriintyneen kämppiksen Eddien, joka ajautui riitoihin Joeyn kanssa? Eddietä näytellyt Adam Goldberg esiintyi vuonna 1996 kolmessa Frendit-jaksossa, ja on sen jälkeen luonut uraa myös elokuvien puolella. Hän on muun muassa tähdittänyt elokuvia Kaunis mieli ja Pelastakaa sotamies Ryan ja näytellyt sarjoissa Entourage ja Fargo.

Jessica Hecht näytteli Frendeissä Susan Bunchia, joka oli naimisissa Rossin ex-vaimon Carolin kanssa. Frendit-pestinsä jälkeen hänet on nähty Oscar-elokuvassa Sideways ja useissa tv-sarjoissa, kuten Teho-osasto, Seinfeld ja Kova laki.

Paget Brewsterin näyttelemä Kathy loi sarjassa draamaa kerrakseen. Hän jätti Joeyn Chandlerin takia – ainoastaan rikkoakseen herra Bingin herkän sydämen. Brewster on sittemmin nähty vakavammissa rooleissa esimerkiksi sarjassa Criminal Minds, jossa hän näytteli Emily Prentissin roolia yli sadassa jaksossa.

Lisää sarjassa nähtyjen sivuhahmojen kuulumisia Cosmopolitanissa.

Lue myös:

    Uusimmat