Mainos

Sitruunasilli

  • 400 g liotettua matjessilliä
  • 20 cm pala purjosipulia (valkeaa osaa)
  • 2 keltuaista
  • 2 tl dijon-sinappia
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 dl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje:

Leikkaa silli 1 cm leveiksi paloiksi poikittain.

Sekoita keltuainen, sinappi, suola, pippuri sekä sokeri keskenään. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Lisää sitruunan mehu ja kuori sekä ranskankerma edelleen sekoittaen.

Leikkaa purjosipuli pieniksi kuutioiksi ja lisää viimeisenä seokseen. Kaada kastike sillipalojen päälle, sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan n. 1 tunniksi.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.