Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Sitruunakastike pastalle 18.11.2000

Julkaistu 04.06.2001 15:38

Toim.Sari-Leena Heilanen

Sitruunakastike pastalle


2 rkl öljyä
4-5 tomaattia
100g pepperonia
1 prk (150g) simpukoita
5 dl tuoretta persiljaa
1 sitruuna
(ripaus sokeria)

koristeluun:


sitruunan kuorta ja tuoretta persiljaa

Juuri keitettyä pastaa
Kuumenna öljy laakeassa kasarissa. Pese ja kuutio tomaatit. Laita tomaattikuutiot kasariin. Pilko pepperoni pieniksi palasiksi ja lisää pannulle. Avaa simpukkapurkki, silppua 5 dl persiljaa ja purista sitruunan mehu. Lisää kasariin ensin 2 dl persiljaa, sitruunan mehu ja lopuksi simpukat.
Ota kasarari hellalta, jotta simpukat eivät sitkisty ja tarkista maku. Jos haluat voit maustaa kastiketta ripauksella sokeria. Tavallisen sitruunan mehu saattaa olla hieman kitkerää, joten voit halutessasi käyttää myös limetin mehua. Se on hieman miedompaa. Lopuksi sekoita valmis kastike vasta keitetyn pastan kanssa. Koristele annos vielä persiljalla ja muutamalla raastetulla sitruunan kuorella. HUOM ! Muista pestä sitruunan kuori hyvin ennen käyttämistä.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksestaMiten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussaJessen nerokas joulupuuro: Näin teet vispipuuroa glögistäHarri Syrjäsen "huikean tuotekehittelyn tulos" – onko tässä maailman paras graavilohi? Musta maa ja lämpöasteita – kannattaako lintuja nyt ruokkia? Asiantuntija vastasi Lohjan pimeydestä

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:45
    Lifestyle

    Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksesta

  • 11:58
    Liikenneturvallisuus

    Miten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"

  • 10:10
    Sähkö

    Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussa

  • 08:46
    Jouluruoka

    Jessen nerokas joulupuuro: Näin teet vispipuuroa glögistä

  • 06:50
    Jouluruoka

    Harri Syrjäsen "huikean tuotekehittelyn tulos" – onko tässä maailman paras graavilohi?